Anglia. Un român a ucis cu sânge rece hoțul care i-a furat motocicleta (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Mihai D., un român în vârstă de 32 de ani, a fost condamnat astăzi la 10 ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de uciderea unui bărbat, în Newcastle, Anglia.

Totul a avut loc la începutul lunii mai, atunci când Mihai a fost alertat că motocicleta lui a fost furată din fața casei. În loc să sune la Poliție, românul s-a urcat în mașină și i-a urmărit pe hoți într-o cursă nebună pe străzile orașului. 

Imaginile de pe camerele de supraveghere l-au surprins pe Mihai gonind pe contrasens și, cu ajutorul mașinii, împingea în mod repetat motocicleta pe care se aflau cei doi hoți.

În cele din urmă, Mihai s-a izbit de spatele motocicletei, aruncându-și victimele și lăsându-le să zacă pe marginea drumului.

Medicii ajunși la fața locului au constat decesul unuia dintre hoți, iar celălalt a fost transportat de urgență la spital cu răni grave.

 

Mihai a pledat nevinovat

 

Mihai a fost arestat de poliție la câteva ore după tragedie și a recunoscut că i-a urmărit pe bărbați. Cu toate acestea, el a susținut că ei au fost cei care au pierdut controlul și că nu el a provocat coliziunea.

El a fost acuzat de crimă, dar a negat uciderea intenționată a hoțului, iar cazul său a fost judecat la Newcastle Crown Court.

Un juriu l-a găsit nevinovat de acuzația de crimă, însă Mihai a pledat vinovat de acuzația mai mică de omor involuntar, relatează cadenanoticias.com.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel