Anglia. Trei români au bătut cu bestialitate un bărbat după care au fugit în România

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei români care au bătut cu bestialitate un bărbat în Anglia nu au putut fi judecați, pentru că între timp au părăsit țara. Doar unul dintre ei a fost prins de poliție.

Incidentul s-a petrecut în Bournemouth (sudul Angliei), pe 29 mai 2017, în jurul orei 06.00 dimineața. Cei trei români l-au bătut pe Adrian Damianov și apoi au fugit din țară. Doi dintre ei s-ar afla încă în România, însă al treilea a revenit în Anglia în 2018, fiind găsit de poliție abia în 2020.

Atacul brutal a fost surprins de camerele de supraveghere

 

Filmările de camerele de supraveghere arată că cum trei inculpați se apropie de victimă și încep să îl lovească cu pumnii și picioarele în cap. Deși Adrian Damianov s-a așezat în genunchi, atacul a continuat. Câteva minute mai târziu, unul dintre inculpați a început să îl lovească din nou.

În acest moment, Alexandru Zota (28 ani), care se ascunsese în spatele unui stâlp, a ieșit și l-a atacat din nou pe Damianov, lovindu-l cu piciorul în cap.

Victima a fost lăsată la pământ, cu răni la nivelul feței.

Zota a fost arestat în iunie 2017 și și-a recunoscut rolul în atac, însă, după ce a fost eliberat a fugit în România. El a fost condamnat la 12 luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să facă 160 de ore de muncă în folosul comunității.

Poliția din Dorset a declarat că întârzierea procedurilor se datorează plecării lui Zota din țară.

Zota s-a prezentat la Bournemouth Crown Court pentru condamnare în timp ce ceilalți doi coinculpați, Andrei Ciobotaru și Vasilica Chirca, au fost acuzați, dar se află în prezent în România, potrivit publicației Bournemouth Echo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel