Anglia. Românul care a salvat două vieți o riscă pe a lui: „Am un corp puternic și cred că voi reuși!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Cristian Dumitrescu, românul care a devenit erou în Anglia, după ce a salvat doi oameni de la moarte, a declarat că a fost acceptat ca voluntar, în Anglia, în mai multe programe de testare pentru obținerea unui tratament împotriva Covid-19.

Bărbatul spune că este bucuros să participe la testări și motivul pentru care face acest lucru este să-și ajute familia și prietenii, pentru că cineva trebuie să testeze vaccinul pentru coronavirus.

„Dragi prieteni, sunt oarecum bucuros că am primit aprobarea să fiu testat, mâine am programare. Așa am ales eu, așa vreau eu și eu cred că o fac pentru familia mea, pentru țara mea, orașul meu, prietenii mei și dacă am ales să rămân aici, ajut cu ce pot și eu. Cineva trebuie să încerce, vaccinul trebuie testat pe cineva, nu? Am optat pentru două programe. Dacă ești infectat cu Covid-19 vor să testeze un vaccin, sau dacă nu ești te infectează ei și testează un vaccin. Nu mi-a fost frică absolut deloc, nu mi-a fost frică nici atunci când am intrat în casa aia care ardea. Dar mă întreb, oare cât va mai dura nebunia asta? Nu vă faceți griji pentru mine, stați liniștiți. Știu că am un corp puternic și cred că voi reuși”, a declarat Cristi Dumitrescu la Observator.

Cristian Dumitrescu a devenit cunoscut, după ce a salvat în Angalia viața unei persoane care intenționa să se arunce de pe un pod, apoi a scos din flăcări o altă persoană, care era în pericol să ardă de vie.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel