Anglia. Premierul Boris Johnson a decis: Elevii se întorc la școală

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Prim-ministrul Boris Johnson a insistat că toți copiii din Marea Britanie să se întoarcă la școală în septembrie. În cadrul ședinței din această seară, premierul a recunoscut că guvernul s-a mișcat mai lent, deoarece infecțiile cu coronavirus sunt încă mari, scrie dailymail.co.uk.

Dar, în ciuda faptului că s-a renunțat la ideea ca toți elevii din școlile primare să se întoarcă în bănci cu o lună mai devreme,  premierul Johnson a promis o recuperare intensă a materiei, pentru a-i ajuta pe copii. Ministrul Educaţiei, Gavin Williamson va prezenta, săptămâna viitoare, detaliile proiectului, luând în calcul siguranţa elevilor şi a profesorilor.

„Intenționăm să-i readucem pe toți copiii la școală în septembrie, cu condiția ca progresele pe care le-am înregistrat până acum să continue. Intenţia noastră este în concordanță cu abordarea adoptată de multe alte țări din Europa", a declarat Johnson.

„Rata infecției nu este încă suficient de scăzută și pentru că nu suntem în măsură să anulăm distanțarea socială, trebuie să avem în vedere şi dimensiunile mai mici ale școlilor", a mai spus acesta, mai punctează dailymail.co.uk.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel