Anglia. Moarte „inexplicabilă” a unui tânăr român: Cătălin avea doar 27 de ani și a sfârșit în primele ore ale noului an

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Anglia. Moarte „inexplicabilă” a unui tânăr român: Cătălin avea doar 27 de ani și a sfârșit în primele ore ale noului an
Anglia. Moarte „inexplicabilă” a unui tânăr român: Cătălin avea doar 27 de ani și a sfârșit în primele ore ale noului an

Cătălin, un român în vârstă de 27 de ani, a murit în oraşul Gosport din Anglia chiar în primele ore ale noului an. Poliția susține că moartea tânărului este „inexplicabilă”.

Potrivit presei din Anglia, poliția și echipajele de pompieri au fost la fața locului în urma unui incendiu într-o casă pe Durham Street, Gosport, în jurul orei 2:30, pe 1 ianuarie. Poliția din Hampshire a confirmat că un bărbat a fost găsit mort la sosirea la fața locului, incendiul fiind deja stins.

„Poliția a fost chemată pe Durham Street la ora 2.29. Din păcate, un bărbat a fost declarat decedat la fața locului. Moartea este inexplicabilă în acest moment. Un investigator de incendiu au venit la fața locului și o anchetă este în desfășurare”, a precizat o purtătoare de cuvânt a poliției.

 

„Am auzit o mulțime de bătăi și oameni strigând”

 

Între timp, locuitorii din zonă au auzit „bubuituri” venind de la acea adresă înainte de sosirea echipajelor de urgență. Un geam a fost spart în spatele proprietății și se simțea „un miros puternic de ars învechit”.

„Am auzit o mulțime de bătăi și oameni strigând. Nu știam că a fost un incendiu. O fereastră a fost spartă”, a spun un vecin.

„Am auzit zgomot și bubuituri înainte să apară pompierii. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat, dar poliția și anchetatorii pompierilor sunt încă acolo astăzi”, a spus un alt vecin.

 

„Viața lui s-a sfârșit suspicios”

 

Familia tânărului trebuie să se ocupe acum de repatrierea trupului neînsuflețit, însă nu au banii necesari pentru a-l aduce acasă și pentru a-l îngropa.

„Cătălin avea 27 de ani, plecase in Anglia la munca. Viața lui s-a sfârșit suspicios după cum anunța și presa britanică. Familia lui Cătălin este din comuna Vernești, județul Buzău. Are mare nevoie de donații sa poată sa se ocupe de repatrierea lui”, transmit apropiații.

„1 Ianuarie. Pentru toată lumea o zi de sărbătoare și repaos, în schimb pentru familia noastră este o zi care nu înseamnă decât Doliu și Durere. Fiul și fratele nostru Cătălin și-a pierdut viața. Avea doar 27 de ani și plecase în Anglia pentru a câștiga un ban ca mulți alți tineri din România. Acum suntem în imposibilitatea de a suporta financiar costurile repatrierii trupului, fapt pentru care cu durere în suflet apelăm la bunăvoința și solidaritatea dumneavoastră să ne ajutați financiar cu orice suma, oricât de mica ar fi”, a mai scris o rudă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel