Anglia. Două eleve, călcate în picioare și aruncate într-un lac de un grup de adolescenți furioși

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Anglia. Două eleve, călcate în picioare și aruncate într-un lac de un grup de adolescenți
Anglia. Două eleve, călcate în picioare și aruncate într-un lac de un grup de adolescenți

Momentul în care două eleve din Marea Britanie sunt atacate de un grup de 30 de adolescenți, apoi sunt aruncate într-un lac din apropiere a fost filmat și distribuit pe rețelele de socializare.

În imagini se vede cum un grup de adolescenți lovește două fete căzute la pământ. O femeie care a asistat, fără să vrea, la atacul elevilor se aude pe filmare cum strigă disperată să le lase în pace.

Câțiva tineri au amenințat-o pe femeie cu bătaia, dacă mai încearcă să intervină. Incidentul a avut loc în apropierea unui parc din Leeds, potrivit leeds-live.co.uk.

Reprezentanții școlii The Bishop Young Church of England Academy din Leeds, la care învățau elevii implicați în scandal, au emis o declarație în care îi avertizează pe părinți în legătură cu ”comportamentul care lasă de dorit al elevilor”, în drum către sau de la școală.

În scrisoarea semnată de directorul Rachael Cole se arată că au existat în ultimele zile ”unele incidente de comportament neadecvat pe drumul către și de la școală în comunitatea noastră. Deși aceste incidente implică o minoritate dintre studenții noștri, ele au avut un impact negativ asupra comunității locale și a reputației Academiei noastre. Colaborăm foarte strâns cu părinții, poliția și comunitatea locală pentru a aborda aceste probleme și pentru a ne asigura că studenții noștri sunt cetățeni responsabili care aduc o contribuție pozitivă societății noastre”.

Poliția din West Yorkshire a anunțat că a deschis o anchetă în urma incidentului din parc.

Un alt caz similar a avut loc în Germania, la începutul lunii februarie.

 

Germania. Tânără, lovită cu pumnii și picioarele de șase persoane, fiindcă nu a purtat mască în tramvai 

 

O adolescentă din capitala Germaniei a fost bătută, cu bestialitate, de șase persoane,  după ce a refuzat să poarte masca de protecţie într-un tramvai.

Fata de 17 ani a fost lovită cu mâinile şi picioarele de şase persoane. Printre agresori au fost atât femei, cât şi bărbaţi. 

Pe lângă lovituri, indivizii au insultat-o pe tânără. Tânăra a reuşit să filmeze făptașii, iar imaginile le-a dus la poliţie. Oamenii legii au reuşit să reţină trei dintre ei. Investigaţiile sunt în desfăşurare. 

Potrivit tinerei de 17 ani, cearta a pornit de la masca de protecție. Bărbații și femeile i-au informat pe tinerii, aflați în tramvai, că trebuie să poarte măști, au anunțat duminică polițiștii. După o ceartă inițial verbală, tânăra a fost, în cele  din urmă, insultată și rasial, scrie  rbb24.de

Când toți cei implicați au părăsit tramvaiul în stația Greifswalder Straße, se spune că disputa a escaladat. Tânăra a fost agresată  și lovită cu pumnii și cu picioarele de mai multe ori. În plus, se spune că una dintre femeile implicate în altercație i-ar fi smuls părul, a mai informat polițiștii. Adolescenta de 17 ani a fost internată în spital, unde este ținută sub observație.

Cu ajutorul imaginilor filmate de victimă în timpul atacului și puse la dispoziția polițiștilor, ofițerii l-au recunoscut pe unul dintre bărbații implicați în scandal. El și alți doi suspecți, cu vârste cuprinse între 42 și 51 de ani, au fost reținuți  într-un pub din apropiere, dar au negat acuzațiile. Unii dintre bărbați erau beți, iar polițiștii au găsit și narcotice asupra unuia dintre ei. Cercetările asupra femeilor implicate în scandal sunt în desfășurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel