Anglia. Doi români au furat marfă de 100.000 de lire dintr-un depozit Amazon. Ea și-a luat Audi, el a trimis banii în România

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Doi români au furat marfă de 100.000 de lire sterline dintr-un depozit Amazon
Doi români au furat marfă de 100.000 de lire sterline dintr-un depozit Amazon

Doi români care au furat marfă în valoare de peste 100.000 de lire sterline dintr-un depozit Amazon au ajuns în instanță. Judecătorul a amânat sentința în acest caz. 

Doi români din Anglia au profitat de joburile lor și au furat marfă în valoare de 100.000 de lire sterline din depozitul Amazon unde lucrau. Este vorba de Maria Simona Stricescu, în vârstă de 37 de ani, și de partenerul său, Lucian Leonte, în vârstă de 51 de ani. 

Cei doi au recunoscut că au luat marfă (în principal telefoane mobile, căști și haine) din depozitul Amazon din Aeroportul East Midlands, din Castle Donington.

Românca a plâns pe tot parcursul ședinței de judecată

 

Potrivit publicației Nottingham Post, în perioada iunie 2019 - ianuarie 2021, cei doi au furat obiecte destinate clienților și le-au vândut pentru a strânge bani. Amândoi au transferat mii de lire sterline într-un cont bancar din România, iar Maria Stricescu a cumpărat un Audi second-hand.

"Paguba în acest caz de cel puțin 100.000 de lire sterline”, a declarat procurorul Andrew Peet la Leicester Crown Court.

Din datele prezentate în instanță, femeia lucra ca manipulant la depozit, iar Lucian Leonte ca ambalator. Ea era responsabilă pentru sustragerea mărfii, iar bărbatul scotea marfa din depozit.  

Amândoi și-au recunoscut faptele comise și au pledat vinovat pentru scoaterea bunurilor furate din Anglia prin transferul de fonduri în România.

Maria Stricescu a apărut intrat live prin Skype la proces și a plâns pe tot parcursul ședinței de judecată, mai scrie sursa citată.

O sentință în acest caz va fi dată vineri, 16 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel