Anglia. Doi frați români și-au ucis cu sânge rece prietenul de pahar

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi frați români au fost condamnați la închisoare în Anglia, fiind găsiți vinovați de crimă. Cei doi au atacat doi bărbați, de asemenea frați, într-o casă din South Yorkshire și l-au ucis pe unul dintre ei.

Florin Andrei (45 de ani) și fratele său, Gabriel Andrei (41 de ani) băuseră vodcă împreună cu Alexandru și Cătălin Rizea, într-o casă din Pindar Oaks Cottages. Potrivit datelor prezentate de procuror în instanță, cei doi frați români i-au vizitat pe frații Andrei, cu care erau colegi de muncă și au băut vodcă, în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2020.

În ciuda faptului că au negat toate acuzațiile, Florin și Gabriel Andrei au fost găsiți vinovați, pe 29 iunie, pentru uciderea lui Cătălin Rizea și pentru vătămări corporale grave cu intenție asupra lui Alexandru Rizea.

Alexandru și-a pierdut cunoștința în timpul atacului, iar când s-a trezit, era prea târziu. L-a văzut pe Cătălin pe un scaun, nemișcat, și-a dat seama că este mort și a fugit printr-o fereastră de la parter.

Un șofer l-a dus pe Alexandru Rizea la spital, fiind apoi transferat la Spitalul Royal Hallamshire din Sheffield, cu sângerări la nivelul creierului și răni la față și la cap, potrivit publicației The Star.

Lovitura la cap i-a fost fatală

 

Oamenii legii au găsit sânge pe ușa casei lui Gabriel Andrei și l-a găsit pe Cătălin Rizea acoperit de o haină, cu o tăietură și sânge pe cap.

Poliția a găsit sânge în toată camera, inclusiv pe un scaun, o masă, o canapea și în zona din jurul lui Cătălin Rizea. Paramedicii l-au dus pe Cătălin Rizea la spital cu o leziune cerebrală. Acesta a fost declarat mort pe 14 octombrie 2020.

Un examen post mortem a indicat că a murit ca urmare a unui traumatism provocat cu un obiect contondent care i-a provocat sângerări și leziuni ale creierului.

De asemenea, a fost găsită o tăietură cauzată de un cuțit sau sticlă spartă, potrivit procurorului.

Dovezile criminalistice au inclus un bluză de trening cu sângele lui Florin Andrei, un tricou murdar de sânge aparținând lui Cătălin Rizea, un cuțit plin de sânge și gâtul sticlei de vodcă rupt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel