Anglia. Ana s-a urcat într-un taxi spre aeroport și a dispărut fără urmă: Soțul ei, arestat pentru „inducere în eroare a anchetatorilor de poliție”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ana, în vârstă de 39 de ani, a fost văzută ultima dată la locuința ei din Cohasset, UK, la primele ore ale dimineții, în ziua de Anul Nou. Procurorul de caz din Norfolk a anunțat, duminică, arestarea lui Brian Walshe, în vârstă de 46 de ani.

Brian a fost arestat pentru inducerea în eroare în cadrul anchetei, scrie Observator. "Poliția din Cohasset și poliția statală din Massachusetts continuă să investigheze dispariția Anei Walshe, în vârstă de 39 de ani, din Cohasset", a declarat procurorul districtului Norfolk, Michael Morrissey, într-un comunicat de presă.

"În cursul acestei anchete, poliția a dezvoltat motive probabile pentru a crede că soțul ei, Brian Walshe, a comis infracțiunea de inducere în eroare a anchetatorilor de poliție", se arată în informarea transmisă de oamenii legii.

 

Căutările Anei au fost suspendate

 

Comunicatul de presă nu a inclus o actualizare a anchetei privind dispariția Anei. O declarație a poliției locale și de stat pe Twitter a confirmat că cercetările au fost suspendate pe 7 ianuarie și nu vor fi reluate decât dacă se vor găsi noi informații. Căutările Anei au fost suspendate după doar două zile. Cu toate acestea, poliția s-a întors, duminică, la locuința femeii dispărute.

Sâmbătă, înainte de suspendarea căutărilor, au fost cercetate zonele împădurite din apropierea casei familiei Walshe. Piscina cuplului ar fi fost, de asemenea, golită ca parte a căutării. Ofițerii au răscolit resturile de pe fundul piscinei goale, în căutarea oricărui indiciu despre locul în care s-ar putea afla Ana.

Căutările au avut loc la doar o zi, după ce un incendiu a izbucnit la fosta casă a Anei, despre care șeful poliției, William Quigley, spune că este o "coincidență foarte ciudată". Incendiul a izbucnit în pod și autoritățile au confirmat ulterior că a fost accidental și a avut legătură cu țevile defecte din jurul unui șemineu cu gaz. Familia, care se afla în casă la momentul respectiv, a scăpat nevătămată.

 

Ana, de negăsit

 

O rudă a Anei ar fi văzut-o pe femeie plecând de la locuința sa din Cohasset, în jurul orei 4 dimineața. Apoi, s-ar fi urcat într-o mașină care se îndrepta spre aeroportul din Boston, unde trebuia să se îmbarce într-un avion spre Washington D.C. pentru muncă. Brian dormea când Ana a plecat din casa lor, a declarat șeful Poliției.

Totuși, oamenii legii nu au putut confirma că Ana s-a urcat în taxi, menționând că femeia nu s-a îmbarcat în avion pe 1 ianuarie. Brian a declarat-o dispărută pe 4 ianuarie, după ce nu a reușit să dea de ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel