Angela Merkel, sursă de inspirație pentru ursuleți de pluș. Cum a reacționat cancelarul german

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Au apărut ursuleții „ Merkel”, un produs al unei fabrici de jucării
Au apărut ursuleții „ Merkel”, un produs al unei fabrici de jucării

O companie de jucării de pluș a avut o idee unică. Noul model pe care îl va lansa în ediție limitată este inspirat din fizionomia cancelarului german, Angela Merkel, aflată în prag de pensionare.

Angela Merkel, apariție sobră, a devenit model de inspirație pentru un producător de jucării de pluș, relatează Reuters. Compania a anunțat că au conceput un ursuleț inspirat din fizionomia cancelarului german. Paradoxal, oficialul de la Berlin s-a amuzat și a primit bine această veste.

Potrivit sursei citate, vor fi doar 500 de exemplare, special create pentru a marca pensionarea cancelarului german. Acestea vor fi  scoase pe piață la sfârșitul lunii septembrie, când Angela Merkel se va pensiona.

 

Angela Merkel, sursă de inspirație pentru un producător de jucării. Cum va arăta ursulețul creat de nemți 

 

Jucăria  inspirată de chipul cancelarului german are o înălțime de 40 de centimetri.  Producătorii s-au gândit să îl îmbrace  exact cum obișnuiește Angela Merkel: jachetă roșie și pantaloni negri . De asemenea, coafura va fi cea pe care o poartă cancelarul german, precizează sursa menționată.

Un ursuleț „ Merkel” va  costa 189 de euro. Fabrica de jucării  este din Coburg și speră să dea lovitura cu acest exemplar unic, care va marca pensionarea celui mai longeviv cancelar al Germaniei. 

Angela Merkel se va pensiona după alegerile generale din Germania, programate la sfârșitul acestei luni. Se află ”în fruntea bavarezilor” din 2005.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel