Andronescu, după BPN al PSD: "Am discutat despre moțiunea de CENZURĂ"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, luni, după participarea sa la BPN PSD, că a vorbit despre moțiunea de cenzură ce va fi depusă de Opoziție la adresa Guvernului, transmite Mediafax. Anterior, premierul Viorica Dăncilă a discutat cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre acest subiect. 

"În principal am vorbit despre ce ar trebui să facem, să strângem rândurile și să ieșim din această stare de încrâncenare după alegeri. Am vorbit și despre moțiune", a spus Ecaterina Andronescu la ieșirea din sediul PSD din Bulevardul Kiselleff.

Întrebată dacă va candida pentru o funcție în PSD la congresul organizat de partid pentru alegerea conducerii la sfârșitul lunii iunie, aceasta a răspuns: "O să mă gândesc".

Președintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a discutat, luni dimineață, cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, despre moțiunea de cenzură care va fi depusă în curând de către partidele de Opoziție, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice. Discuțiile au avut loc în biroul liderului ALDE din Parlament.

Partidele de Opoziție au anunțat că vor depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului. Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că textul moțiunii este aproape gata și că se poartă negocieri cu toate partidele parlamentare. În acest context, Kelemen Hunor a anunțat că UDMR va vota moțiunea de cenzură.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel