Andrei Caramitru, reacție DURĂ: "Ipocriții"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Andrei Caramitru a avut o reacție tranșantă pe Facebook. Acesta îi consideră ipocriți pe cei care comentează în aceste zile față de marșul Pride sau a părinților adoptivi ai Sorinei, fetița luată cu mascații din casa în care a crescut. 

"IPOCRIȚII

Foartă multă lume și-a arătat furia zilele astea. Au sărit în sus, agresiv, împotriva marșurilor Pride sau împotriva “străinilor” care ne fură copiii. Ii numesc pe alții animale și incită la ură, justificând că ei de fapt ne apară familia, tradițiile, credința.

Mai mari ipocriți nu există. De ce nu ii interesează zecile de mii de copiii abandonați și tratati cumplit de stat? De ce nu ii interesează violența domestică - inclusiv violuri și bătăi? Copiii care nu au ce mânca? Copiii care abandonează școala? Fetele minore care rămân însărcinate? Stam cel mai rău - din toate țările Europene - exact la problemele astea. Probleme de familie, familie “tradițională”, da? Nici BOR, nici CpF și nici ultra-conservatorii lideri de opinie nu spun nimic.

Ce se întâmplă de fapt? Ei vor doar un singur lucru, deși poate nu își dau seama conștient. Care nu are legătura cu LGBT sau alte teme. Are legătura cu libertatea individuală și respectul fata de om, oricine ar fi el. Ei vor doar control - al statului, al bisericii și, in final, al stăpânului “familiei” care poate face ce vrea el cu femeile și copiii din casa lui. Problema lor este că așa ceva este împotriva legii, împotriva regulilor și legilor Europene și împotriva voinței majoritatii oamenilor. Care vor să fie lăsați în pace și sa își trăiască viața liberi", a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel