Andrei Caramitru: „ȘOC și GROAZĂ. Voi sunteți deocamdată la nivel de circ TV, cel mult”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei Caramitru, consilier al președintelui USR, lansează un atac dur susținând faptul că partidele se activează atunci când USR vine cu propuneri pentru guvernare. El spune că „USR este cel mai pregătit sa guverneze și chiar va face reformă!!! Voi sunteți deocamdată la nivel de circ TV, cel mult”.

„ȘOC ȘI GROAZĂ - USR ARE PROGRAM DE GUVERNARE !

Cu cât publicăm mai multe propuneri, coerente și curajoase - cu atât goarnele celorlalte partide se activează. Cu groază. Pentru că ei nu au ABSOLUT nimic. Și își dau seama că înțelegem extraordinar de bine "conductele" de bani prin care se fură și sistemul de politizare - pe care le vom elimina.

Citește și Andrei Caramitru: „Fiți pregătiți să IEȘIM în Piața Victoriei și în toată țara"

Critica se întâmpla așa - apare ceva pe un site obscur sau un așa-zis expert introduce niște "argumente" care nu au legătura cu textul nostru. Și după - goarnele pe online se năpustesc cu un share, urlând, fără argumente, că propunerile nu sunt bune ????

Măi oameni buni - scrieți și voi ceva. Măcar 3 pagini de propuneri. Orice. Lăsați propaganda ieftină. Sau măcar studiați și voi ce propunem și veniți cu sugestii alternative bine argumentate. Și obișnuiți-vă - USR este cel mai pregătit sa guverneze și chiar va face reformă !!! Voi sunteți deocamdată la nivel de circ TV, cel mult”, a scris Caramitru pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel