Andrei Caramitru face recrutări: "De ce să vă înscrieţi în USR"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Andrei Caramitru (USR), face un apel la doritorii care vor să intre în formaţiune.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul consilier al lui Dan Barna lansează un îndemn pentru cei care vor "o schimbare" şi spune că se apropie o perioadă de negocieri politice importante.

"Vom intra intr-o perioada importantă de negocieri politice pentru a da o direcție și organizare solidă actualei opoziții și a ne pregăti pentru preluarea guvernării (atât locale cât și la nivel de țară). Jucătorii sunt USR, PLUS și PNL (incl. Klaus Iohannis). Este esențial ca soluția să fie cea mai bună pentru țară.

Exista însă o mare schimbare. Până acum, negocierile erau făcute in spatele ușilor închise de politicieni “vechi”, cu multi “combinatori” din zone obscure care încercau să influențeze. Acum va fi total diferit. Cheia va fi la membrii USR care vor fi “King-makers”. Avem un statut foarte diferit de celelalte partide. Si lideri care ascultă opinia membrilor și păstrează democrația internă din partid. Și e foarte bine asa", a scris Caramitru, pe paagina sa de socializare.

 

Andrei Caramitru, îndemn la înscrieri în USR

 

Acesta a continuat să explice modul în care se iau deciziile în cadrul formaţiunii.

"Toate deciziile strategice sunt luate in USR de Comitetul Politic (unde fiecare membru preia un mandat de vot de la membrii simpli din filiala sa). Sau de congres. Așa a funcționat și când am decis alianța pentru europarlamentare cu PLUS. Deci - orice soluție trebuie sa treacă de votul membrilor. Filialele trebuie sa fie de acord. Membrii vor vota in primul rând in interesul general (nu al USR) - și au dovedit ca sunt garanții unor decizii bune și clare, anti-corupție și pro-Europene. Dar vor fi atenti ca orice soluție sa reflecte corect contribuția uriașă pe care USR a avut-o la succesul de pana acum. Și se vor asigura că sistemul democratic de decizii in USR va fi menținut, inclusiv pe deciziile cheie din guvernare.

Așa ca - dacă vreți sa participați direct și sa aveți un vot esențial in marile decizii care se vor lua pentru viitorul tarii și reforma profunda pe care o vom face in România - înscrieți-vă în USR ca membru !!!! Veti avea un vot fiecare - la fel ca Dan Barna si toti celorlalți din partid. Si veti decide in toamna si liderii partidului (membrii din Biroul National - cei care vor fi garanții deciziilor administratiei locale si ale guvernului viitor). E foarte important", a mai scris Caramitru, pe pagina sa de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel