Andrei Caramitru: „Chiar așa de mult vă sperii?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Consilierul liderului USR, Andrei Caramitru, susține faptul că a aflat că sunt echipe care ar fi primit „ordin sa facă dosare de distrugere mediatica a tuturor din opoziție”. Acesta îi invită la o cafea la „o vorbă ca între prieteni” întrucât el nu are nimic de ascuns și nu o să găsească vreodată nimic în trecutul său.

„Aflu ca sunt echipe întregi care au primit ordin sa facă "dosare" de distrugere mediatica a tuturor din opoziție. Le arunca deja sau încep sa le pregătească pentru campanie.

Citește și Caramitru, MESAJ de ziua lui Iliescu: „De asta te agăți de viață cu atâta disperare"

Despre mine oameni buni (ca știu ca săpați peste tot pentru orice și am fost și atacat voalat) - va Invit la o cafea, cât se poate de prietenos vorbind . Și va dau cele 3 contracte pe care le-am avut ca angajat in viața mea și printuri de la cele 3 conturi pe care le am. Veți vedea - simplu - ca am primit bani doar din aceste contracte (UBS, McKinsey, BCG) și ca toate taxele au fost plătite. Ca am o casa in care stau pe care am cumpărat-o din economii și un credit. Ca firmele la care am lucrat nu au avut nici un contract cu statul. Si cam atât. Nu am acțiuni sau interes economic decât in firma mea din Olanda (unde investesc in R&D, nu deține participări in alte firme și nu are activitate cu nici o multinaționala sau statul). Eu am timp - și cafea bună. Dacă vreți sa îl atacați pe tatăl meu - puteți sa ii cereți întâi raportul ANI la care au muncit luni de zile (ca in România îi investigăm pe actori nu pe TelDrum sau familia Dragnea) și in care nu au găsit NIMIC pentru ca nu exista nimic.

Citește și Andrei Caramitru, Dan Barna și Radu Mihail, ÎNTÂLNIRE cu ROMÂNII din Londra

Dacă însă inventați porcării înainte sa va uitați pe date - am echipe foarte bune de avocati care o sa va dea in judecata imediat. Sunt prietenos și deschis la dialog, explic orice, dar dacă începeți sa mințiți - legea e clară și se va aplica . Și sincer - mai bine va ocupați de alte lucruri că la mine în ograda e pierdere de vreme (mai sunt și membru simplu intr-un partid care nu e candidat la nimic - chiar așa de mult vă sperii ? Credeam ca sunteți mai puternici de atât - se pare că nu și că sunteți de fapt foarte speriați)

Vă astept la cafea și la o vorbă ca între prieteni. Cu drag.”, a scris Caramitru pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel