Caramitru, MESAJ de ziua lui Iliescu: „De asta te agăți de viață cu atâta disperare”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei Caramitru, membru USR, a transmis un mesaj, astăzi, cu ocazia zilei de naștere a fostului șef de stat Ion Iliescu. El susține că este „omagiat de monștrii pe care i-a născut el” și dacă de închisoare va scăpa, nu va scăpa de cărțiel de istorie. 

„Azi e ziua tov. Ion Iliescu. Un criminal care o ordonat și organizat moartea a sute și sute de oameni la revoluție si mineriade (fapte dovedite de procurori, cu mii de probe). El a creat "sistemul" PSD. Mizeria asta de om își târâie bătrânețea prin aceleași locuri in care suntem și noi. Stă într-o casă de protocol plătită de noi . Și mai e și "omagiat" de monștrii pe care i-a născut el (Dragnea fiind doar unul din mulți).

Citește și Caramitru, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ după ce PNL a AMENINȚAT că îl vă acționa în JUDECATĂ

Tovarășe Iliescu. Poate scapi de pușcărie, că ești bătrân acum. Însă nu vei scăpa de manifestațiile de bucurie - inevitabile - care vor fi atunci când te vei stinge. Și nu vei scăpa de cărțile de istorie - unde sute de ani de acum încolo toți copiii vor învăța ce criminal nenorocit ai fost tu. De astea nu scapi. Știi ca așa se va întâmpla - de asta te agâți de viață cu atâta disperare”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel