Caramitru, MESAJ de ziua lui Iliescu: „De asta te agăți de viață cu atâta disperare”

Andrei Caramitru, membru USR, a transmis un mesaj, astăzi, cu ocazia zilei de naștere a fostului șef de stat Ion Iliescu. El susține că este „omagiat de monștrii pe care i-a născut el” și dacă de închisoare va scăpa, nu va scăpa de cărțiel de istorie. 

„Azi e ziua tov. Ion Iliescu. Un criminal care o ordonat și organizat moartea a sute și sute de oameni la revoluție si mineriade (fapte dovedite de procurori, cu mii de probe). El a creat "sistemul" PSD. Mizeria asta de om își târâie bătrânețea prin aceleași locuri in care suntem și noi. Stă într-o casă de protocol plătită de noi . Și mai e și "omagiat" de monștrii pe care i-a născut el (Dragnea fiind doar unul din mulți).

Citește și Caramitru, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ după ce PNL a AMENINȚAT că îl vă acționa în JUDECATĂ

Tovarășe Iliescu. Poate scapi de pușcărie, că ești bătrân acum. Însă nu vei scăpa de manifestațiile de bucurie - inevitabile - care vor fi atunci când te vei stinge. Și nu vei scăpa de cărțile de istorie - unde sute de ani de acum încolo toți copiii vor învăța ce criminal nenorocit ai fost tu. De astea nu scapi. Știi ca așa se va întâmpla - de asta te agâți de viață cu atâta disperare”.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.82