Caramitru, MESAJ de ULTIMĂ ORĂ după ce PNL a AMENINȚAT că îl vă acționa în JUDECATĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei Caramitru, membru USR, a transmis, în urmă cu scurt timp, un mesaj în care clarifică postarea sa de astăzi unde avertiza faptul că există un „atac la media independentă”. PNL i-a răspuns, printr-un comunicat de presă în care a cerut să „retracteze de urgență afirmațiile" și dacă nu „își rezervă dreptul de a-l acționa în judecată".

„Înțeleg ca PNL Bucuresti a iesit cu un comunicat foarte dur la o postare recenta de-a mea. As dori sa clarific câteva puncte:

- 1) eu am susținut ÎNTOTDEAUNA o alianța pentru candidat comun la primărie și colaborare cu PNL. In multiple postări. Și, ca noi toți, mi-am dorit o pozitie de la PNL care sa fie clară și ferma contra PSD (exact ce a și comunicat public BEX-ul PNL săptămâna trecută)

- 2) sunt un membru simplu in USR. Sunt "consultant" pro-bono ceea ce înseamnă ca dau sfaturi (nu iau decizii - și nu fac parte din nici un for de decizie al partidului). Postările mele (dacă nu specific altceva) sunt făcute in nume propriu (cred in libertatea de expresie - chiar dacă suntem angajați intr-o firma sau suntem membri in vreun partid trebuie sa ne exprimam punctele de vedere liber)

Citește și RĂZBOI TOTAL cu PNL. Caramitru: „Rareș Bogdan, pe lista PNL. Realitatea, în mâna lui Gușă"

- 3) informațiile pe care le-am dat azi au fost bazate pe mai multe whatsapp-uri primite direct de la câțiva ziariști simpli pe care ii cunosc care erau foarte îngrijorați. Am tras un semnal de alarmă pentru că mi se pare grav dacă ORICE partid este exclus din canalele media (chiar și partidele cu care nu sunt de acord - esența democrației este poți sa ai o voce). Dacă informațiile nu sunt adevărate (așa cum menționează PNL Bucuresti) - înseamnă că cineva care a spus ca ii reprezintă a dat "direcții" care nu sunt in acord cu partidul sau că cei care m-au informat de fapt nu au înțeles mesajele primite. Asta m-ar bucura mult și le mulțumesc pentru clarificare. Și sper sa nu vedem o diferența de expunere de acum încolo față de trecut in canalele media

- 4) vă promit ca nu voi ataca partidele cu care putem face o alianța (și cu care sper ca vom lucra bine). Însă sper ca și membrii lor marcanți și comunicatorii lor sa nu ne mai atace constant (creaza o frustrare mare la multi colegi din USR pe care ii cunosc) . Nu ajută pe nimeni. Oameni buni - avem un monstru în fața noastră . Aia e ținta - nu oamenii cinstiti care se lupta fiecare pentru o țara mai bună... Nu contează in ce partid suntem. Hai sa rezolvam întâi problema principală și după avem timp sa dezbatem pe probleme reale, cum vrem sa rezolvam situația economică sau cum reparam răul făcut in justiție. Între oameni cu intenții bune”, a scris Caramitru pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel