RĂZBOI TOTAL cu PNL. Caramitru: „Rareș Bogdan, pe lista PNL. Realitatea, în mâna lui Gușă”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei Caramitru, membru USR, a transmis, astăzi, un mesaj alarmant în care avertiza faptul că există un „atac la media independentă”. 

El susține că moderatorul Rareș Bogdan va fi pus pe lista de PNL la alegerile europarlamentare și astfel „Realitatea este pusă în mâna Kgb-istului Gușă". Caramitru acuză PNL că posturile  media pro Opoziție ar fi primit ordin să nu mai dea informații despre USR/PLUS. 

„ALERTA - ATAC LA MEDIA INDEPENDENTA !!!

Am aflat azi ca aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin sa nu mai dea informații despre USR/PLUS și sa își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL Bucuresti / Bosoi. Pana și cel mai umil ziarist a fost informat de asta.

In paralel - toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi.

Și Rares Bogdan va fi pus pe lista de PNL la Europarlamentare - deci.

Mobilizarea noastră pe online acum devine vitala ! Toți scriem , distribuim, inundăm cu mesajul nostru!”, a scris Caramitru pe pagina de Facebook.

 

PNL, drept la replică

 

În replică, PNL a cerut să „retracteze de urgență afirmațiile". În caz contrar, PNL București „își rezervă dreptul de a vă acționa în judecată".

„PNL Bucuresti a ignorat de dragul unei bune colaborari a opozitiei opiniile cel putin dezechilibrate ale diversilor membri USR, insa de aceasta data consideram ca s-a depasit orice limita. Dezmintim categoric informatiile false diseminate in scop strict electoral si amintim USR ca politica intre oameni civilizati nu se face asa. Ii informam ca electoratul roman nu este nici prost si nici usor manipulabil, asa cum cred dumnealor, dupa cum se pozitioneaza public.

Postarea de pe Facebook la care facem referire mentioneaza: "ALERTA - ATAC LA MEDIA INDEPENDENTA !!!
Am aflat azi ca aproape toate site-urile pro opoziție au primit ordin sa nu mai dea informații despre USR/PLUS și sa își transfere armele către PNL . Ordin venit pe filiera PNL Bucuresti / Bosoi. Pana și cel mai umil ziarist a fost informat de asta.

In paralel - toată direcția Digi24 online a fost dată afară azi..."

ATENTIE, nu se precizeaza un site anume, un ziarist anume si nu se ofera vreo proba concreta, se aduc doar acuzatii neintemeiate si manipulatorii, ceea ce ne demonstreaza ca demersul in cauza este strict electoral.

Electoratul nu se castiga cu astfel de mizerii! Nu ne jigniti doar pe noi, ci si pe toti alegatorii care au discernamantul sa faca diferenta intre o informatie neargumentata si un demers electoral mizerabil.

Solicitam USR sa retracteze de urgenta afirmatiile de pe facebook-ul personal in cauza. In caz contrar PNL Bucuresti isi rezerva dreptul de a va actiona in judecata”, a transmis PNL. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel