Andrei Caramitru, Dan Barna și Radu Mihail, ÎNTÂLNIRE cu ROMÂNII din Londra

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul USR Dan Barna, Andrei Caramitru şi Radu Mihail au avut, ieri, o întâlnire cu marii investitori și cu românii din Londra. În cadrul întâlnirii, aceștia au discutat despre programul de guvernare USR.

„Am fost ieri cu Dan Barna și Radu Mihail la Londra. Intalnire cu marii investitori institutionali cu expunere de miliarde pe România și după cu oameni din Diaspora.

Investitorii cred în România - însă vor predictibilitate, încredere și să scape de PSD/ALDE. Am avut o discuție excelentă despre programul de guvernare al USR și am primit foarte multe încurajări.

Citește și Andrei Caramitru: „Ce vor să facă cu aurul BNR? Pregătesc o LOVITURĂ DURĂ"

Momentul cel mai important a fost însă întâlinirea cu Diaspora. Peste 50 de oameni care și-au luat liber jumătate de zi pentru a se întâlni si a încuraja USR. De la șoferi Uber la doctoranzi la London Business School. Energie enormă și entuziasm - oamenii sunt mobilizați și știm că vom învinge ! M-am simțit ca în mijlocul familiei. Oameni extraordinari !

Și - după toate astea - când ne îndreptam spre aeroport am văzut un curcubeu splendid. Dacă nici ăsta nu e semn nu mai zic nimic”, a scris Caramitru pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel