Anchetă la Seminarul Teologic. O elevă româncă susține că a fost agresată, hărţuită şi ameninţată, în mod repetat

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Poliţiştii gălăţeni au deschis, luni, 22 noiembrie, o anchetă la Seminarul Teologic din Galaţi, după ce mama unei eleve a reclamat că fiica ei a fost împinsă pe scări de o colegă şi s-a ales cu leziuni. De cealaltă parte, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că imaginile de pe camerele de supraveghere nu confirmă incidentul.

O femeie a reclamat că fata ei, în vârstă de 12 ani, elevă în clasa a şasea a Seminarului Teologic din Galaţi a fost agresată, fiind împinsă de o colegă pe scări, scrie Agerpres. După incident, fata ar fi mers la cabinetul medical din cadrul unităţii de învăţământ, iar asistenta a anunţat-o pe mama sa despre incidentul care a avut loc.

Potrivit declarațiilor fetiței, aceasta ar fi fost împinsă pe scări și s-ar fi lovit la piciorul drept, alegându-se astfel cu o leziune în acea zonă.

În plus, mama acesteia a spus că fiica ei în vârstă de 12 ani, este hărţuită şi ameninţată, în mod repetat, de două colege. Femeia a precizat că a depus mai multe plângeri la conducerea Seminarului şi la Inspectoratul Şcolar, însă fără ca acestea să aibă vreun rezultat.

De cealaltă parte, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar (IŞJ) Galaţi susţin că au vizionat imaginile de pe camerele video instalate în incinta Seminarului Teologic şi susțin că nu ar fi existat niciun incident între cele două eleve.

 

Poliţiştii din cadrul biroului de Siguranţă Şcolară s-au autosesizat



"Nu se confirmă. Nu a fost niciun incident, noi am vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere şi nu a fost niciun incident. S-a stabilit că, pe fondul unor discuţii între două fete, una dintre copile a minţit şi a spus că a fost împinsă pe scări. Pe imagini nu se vede absolut nimic. Sunt colege de clasă şi ştim că există un conflict mai vechi între ele. În trecut, mama a făcut mai multe petiţii scrise cum că fetiţa ei este agresată. Noi am încercat să discutăm cu ele şi să mediem neînţelegerile. Nu este vorba în niciun caz de fenomen de bullying", a declarat purtătorul de cuvânt al IŞJ Galaţi, Adrian Silivestru.

Cu toate acestea, poliţiştii din cadrul biroului de Siguranţă Şcolară s-au autosesizat în acest caz şi s-au deplasat la faţa locului, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul reclamat de mama fetiței în vârstă de 12 ani.

"Se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel