Anchetă DIICOT după reclamaţia Doinei Pană. Fostul minsitru bănuieşte mafia lemnului

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Doina Pana
Doina Pana

Procurorii DIICOT au deschis un dosar în care a fost începută urmărirea penală in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi grup infracţional organizat, după ce Doina Pană, fost ministru al Apelor şi Pădurilor, a afirmat că a fost otrăvită cu mercur.

Potrivit unor oficiali ai DIICOT, dosarul a fost deschis ca urmare a unei plângeri depuse de Doina Pană.

Vicepreşedintele PSD Doina Pană a afirmat miercuri, la Antena 3, că a fost nevoită să renunţe la funcţia de ministru, în ianuarie 2018, din motive de sănătate, după ce a descoperit că a fost otrăvită cu mercur.

Citeşte şi: Doina Pană, intoxicată cu MERCUR: "Sper să îi prindă"

"În 15 ianuarie 2018, din analiza pentru metale grele, a reieşit intoxicaţie cu mercur în concentraţie mare. (...) N-am făcut plângerea cât eram încă ministru pentru că, în caz că se afla, ar fi dăunat imaginii României. Vă daţi seama, ministru în guvernul României otrăvit", a declarat Doina Pană.

 

Pe cine bănuieşte Doina Pană

 

Întrebată dacă bănuieşte pe cineva, Doina Pană a indicat mafia din industria lemnului: "Vă daţi seama că eu eram ministru la Păduri, eu luasem încă din 2014 mai multe măsuri, încât de la 8,8 milioane mc cât se tăiau ilegal pe an, s-a ajuns la 0,4 milioane mc/an. Vă daţi seama cam ce prejudicii financiare am generat pentru cei care se ocupau cu tăierile ilegale de arbori?".

Anunţul făcut de Doina Pană vine în contextul în care Gabriela Firea a declarat recent că medicii i-au descoperit în colon o sârmă de 4 centimetri şi nu exclude posibilitatea unei mâini criminale. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel