Anchetă de proporții la Spitalul CFR Timișoara. Managerul reclamă „vaccinarea” doar pe hârtie

Georgiana Dragomir |
Data publicării:

Managerul Spitalului CFR Timişoara, Stela Iurciuc, a sesizat Poliţia după ce a aflat că în centrul de vaccinare din cadrul spitalului ar exista cazuri de imunizări fictive. S-a demarat o anchetă de urgență.

„Fenomenul” certificatelor false de vaccinare este întreținut chiar de cadrele medicale. La Spitalul CFR Timișoara s-a demarat o anchetă de urgență, după ce au apărut date că au fost emise adeverințe false de imunizare.

"La Poliţia Municipiului Timişoara a fost depusă o sesizare cu privire la posibile certificate de vaccinare susceptibile a fi false. Poliţiştii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor aspectelor şi luarea măsurilor legale care se impun", a anunţat, Poliția Timiș.

Potrivit managerului Stela Iurciuc, ar exista cel puțin șase astfel de cazuri cu adeverințe de vaccinare false, lucru care pune în pericol sănătatea oamenilor, dincolo de dosarele penale întocmite.

Anchetă de proporții la Spitalul CFR Timișoara. S-au emis adeverințe de vaccinare false

 

Fişele şi documentele aparţin Centrului de vaccinare din cadrul Spitalului CFR Timişoara. Toate aceste acte au fost predate Poliției. 

„S-a obţinut certificatul verde, dorim să vedem dacă este într-adevăr susţinut de vaccinarea efectivă, pentru că altfel o persoană care este vaccinată doar pe hârtie reprezintă un pericol de sănătate atât pentru sine, cât şi pentru cei din jur", a explicat managerul Spitalului CFR Timișoara, citată de Agerpres.

Astfel de cazuri s-au înregistrat și la Sibiu. Un adolescent de numai 17 ani a murit de Covid. El le-a mărturisit medicilor că a apelat la un certificat de vaccinare fals. De asemenea, pe rețețeșe de socializare există mai multe grupuri prin care românii sunt atrași cu certificate de vaccinare false. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel