Anamaria Prodan, un ULTIM mesaj pentru mama sa: Aş da din timpul meu...

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Impresara Anamaria Prodan a transmis un mesaj extrem de puternic pentru mama sa, Ionela Prodan, aflată în stare foarte gravă.

Anamaria Prodan a postat, prima dată după ce mama sa, Ionela Prodan, s-a îmbolnăvit grav, un mesaj cutremurător pe pagina sa de facebook.

Ionela Prodan, în vârstă de 70 de ani, se află internată la Spitalul Elias. Este în comă hepatică. Surse din apropierea familiei susţin că şansele ca Ionela să îşi revină sunt minime, ea fiind ţinută în viaţă de aparate. Se aşteaptă sosirea din America şi a celei de-a doua fiice a sa, Anca.

Cântăreaţa de muzică populară a fost diagnosticată cu un cancer galopant la pancreas. Boala s-a răspândit cu repeziciune în tot organismul ei. Cântăreaţa este extrem de slabită, forma de cancer fiind inoperabilă.

Plină de durere, Anamaria Prodan a postat un mesaj, dureros, pe pagina sa de facebook:

"Iubirea vieții mele ... MAMA.. .Dacă aş putea, aş opri timpul pentru tine.... sau ți-aş da jumătate din al meu... Aş opri timpul tău şi l-aş cupla pe al meu ca să poţi trăi, în sfârşit, tot ceea ce nu ai trăit la timp ... pentru ca ai vrut atât de mult sa strângi pentru noi avere... să nu ne arate nimeni cu degetul... să fim cei mai buni... cei mai respectați... cei mai demni, cei mai buni! 
Aş opri timpul tău ca să nu îmbătrâneşti, să arați așa de vis cum ai arătat toată viața... să rămâi plină de viaţă și de cântec...
Aş opri timpul tău ca să-ţi ofer toate momentele pe care le meriti... toate îmbrățișările, toate bucuriile de care ai fost câteodată lipsită, toată dragostea, toate cuvintele frumoase pe care poate nu ți le-am spus atât de mult pe cât doream...
Aș opri timpul tău ca să te copleșesc cu iubirea mea, să te alint și să te răsfăț... Să te gâdil până te enervezi pe mine și mă alergi în jurul mesei...
Aş opri timpul tău pt. că îmi e dor să-ți cer bani și să ne certâm pt. că fac multe “cheltuieli inutile“ cum le numeai tu... ????
Aş opri timpul tău ca să te duc peste tot în lume  să te fac sa Zâmbești... să-ți spun ce însemni pentru mine...
Aș opri timpul ca să mă urmărești secundă de secundă peste tot în media și sa-ți suni prietenele să le povestești cât de minunata este fata ta....
Aş opri timpul ca să ai timp să trăiești și pentru tine... Pt. că ai trăit doar pentru mine... pentru familia ta... pentru casa ta....
Aş opri timpul ca să te aud râzând și cântând. 
Aş opri timpul ca să-mi înregistrez pe retină forever fiecare gest al tău și fiecare grimasă pe care o faci... de care îmi va fi atât de dor atunci când Dumnezeu va decide că are nevoie de tine... iar eu... voi avea nevoie de amintirea ta sfântă. 
Aş opri timpul ca să-ţi mulțumesc pt. fiecare sfat pe care l-am primtit de la tine... pentru că am absorbit ca un burete de la tine fiecare cuvințel pe care mi l-ai spus...
As opri timpul ca să învăţ de la tine tot ce trebuie să ştiu despre viaţă, despre renunţări, despre vise, despre moarte, despre respect, despre voință, despre alegeri, despre putere, despre demnitate despre durere, despre încăpățânarea de a trăi pentru cei pe care îi iubește cu patimă și prin cei pe care i-ai divinizat. 
As opri timpul pt. că-ţi dorești să-ți crești nepoții și să-i înveți tot ce însemna... viața. 
Aş opri timpul tău ca să nu pleci de lângă mine niciodată... Aş da din timpul meu pentru ca tu sa rămâi ......"

[citeste si]

Durerea pe care o resimte acum familia Reghecmpf este amplificată şi de de dispariţie în urmă cu câteva zile a socrului Anamariei. Tatăl lui Laurențiu Reghecampf a murit, duminică, pe 25 martie.  Atunci, Anamaria Prodan a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care anunţase trecerea în nefiinţă a socrului său, Harry Reghecampf.

"Rip Harry! Te vom iubi întotdeauna. Ai fost un tata incredibil și o persoană deosebită. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre.", a fost mesajul scris de Ana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel