ANAF trece la fapte: Primul lăutar amendat în operațiunea "Nunta"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

După ce a anunțat că va demara o serie de controale pentru a urmări banii cheltuiți de tinerii căsătoriți la nuntă, ANAF a dat prima lovitură. Un lăutar din comuna Albeni, județul Gorj, a fost amendat cu 3.000 de lei.

ANAF s-a ținut de cuvânt și a dat lovitura. A amendat primul lăutar român care că nu și-a declarat veniturile de la petreceri. Îl cheamă Costică, este din comuna Albeni, județul Gorj, și acum trebuie să plătească o amendă de 3.000 de lei.

Constantin Florea spune că nu a încasat bani, ci doar că a primit ceva ciubuc de la petrecăreți.

“A venit ANAF-ul la mine acasă, ca la infractor. Au venit la unor prieteni care îmi vor, consideră că eu am făcut evaziune fiscală cântând. Mi-au spus să declar ultimele venituri, din aprilie. Le-am spus că am cântat doar la două evenimente ale prietenilor şi am primit doar ciubuc de la petrecăreţi. O să plătesc, o să mă pun în regulă, o să-mi fac un SRL şi o să declar că am câştigat un leu şi le dau 1% din venitul meu, de meseria asta nu mă las. Nu m-am făcut lăutar peste noapte. Le-am spus că şi în puşcărie dacă mă bagă, eu şi acolo o să cânt”, sunt cuvintele instrumentistului Constantin Florea, infractorul pus la zid de agenții vigilenți de la ANAF, preluate de mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel