Ana Morodan, primul mesaj către fanii săi după ce a fost prinsă drogată la volan: "Nu faceți ca mine. Nu vă lăsați seduși de celebritate"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan a transmis primul mesaj fanilor săi, după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Ea le spune celor aproape 500.000 de urmăritori să nu facă ca ea și să nu se lase vrăjiți de celebritate.

Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, după ce a fost prinsă conducând fără permis și a fost testată pozitiv la alcool și droguri. Influenceriţa cu aproape jumătate de milion de urmăritori a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile și este cercetată în trei dosare penale.

Joi dimineața, a postat pe pagina ei de Instagram următorul mesaj:

"Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri: nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezmăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită“, a transmis contesa digitală. 

Vezi aici imaginile cu Ana Morodan conducând haotic - VIDEO.

 

Am o rețetă de la medic

 

Ea le-a spus jurnaliștilor că ia somnifere pentru care are o rețetă de la medic și că nu consumă substanțe interzise.

"Am condus fără carnet, frate, nu am făcut alte prostii! N-am consumat droguri. Iau medicamente, se numesc somnifere, sunt pe reţetă", le-a spus ea jurnaliștilor, negând că obișnuiește să combine medicamentele cu alcool.

Întrebată ce exemplu le oferă celor care o urmăresc pe rețelele sociale, influencerița a spus că își asumă vina. „Un exemplu prin care ești asumat. Şi când îţi e somn, iei somnifer"

În fața judecătorilor, Ana Morodan a recunoscut că a condus fără permis, dar a precizat că nu a consumat și nu consumă niciodată droguri. „Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină", a spus Ana Morodan.

Iată mesajul complet:

ana-morodan-mesaj-complet

Ana Morodan a fost oprită în trafic, după ce a lovit două mașini

 

Ana Morodan, poreclită "Contesa digitală”, a fost oprită în trafic marți după-amiază, după ce un alt conducător auto a sunat la 112 și a anunțat că o mașină condusă de o femeie circulă haotic pe străzile unui cartier de lux din București. Mai mult, ea nu a oprit la smenalele polițiștilor, accelerând și lovind, astfel, două mașini.

Oprită în cele din urmă, polițiștii de la Rutieră i-au cerut să se supună testului pentru alcool și droguri, dar ea a refuzat.

Condusă la INML, ea a refuzat din nou, astfel că i-a fost suspendat dreptul de a conduce și au amendat-o. Totuși, șase ore mai târziu ea a fost din nou oprită în trafic. De data asta a acceptat să fie testată, iar rezultatul a fost de 0,40 (mg/l alcool pur în aerul expirat).

"La testarea cu testarea cu aparatul drugtest a reieşit prezenţa în organism a substanţor psihoactive", a spus Claudiu Costea de la Brigada Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel