Ana Morodan, reținută de polițiști. Conducea beată, drogată și cu permisul suspendat

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Ana Morodan, reținută de polițiști. Conducea beată, drogată și cu permisul suspendat / Foto: Instagram
Ana Morodan, reținută de polițiști. Conducea beată, drogată și cu permisul suspendat / Foto: Instagram

Ana Morodan a fost reținută de Poliția Rutieră, în urma unui accident provocat de influenceriță. Mai mult, vedeta a fost oprită de două ori în aceeași seară și i s-a efectuat un etilotest și un test antidrog, care au confirmat că aceasta consumase substanțe ilegale.

Conform unui comunicat al Poliției Rutiere, marți seara, agenții au încercat să oprească o femeie care conducea un vehicul. Surse au dezvăluit că șoferița în cauză este Ana Morodan, cunoscută sub numele de "contesa digitală" în mediul online, datorită popularității sale ca influencer.

„La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.”

 

Ana Morodan, prinsă cu droguri și alcool la volan

 

Deși poliția i-a făcut semn să oprească, Morodan nu s-a conformat, continuându-și de drumul ei, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. Din fericire, accidentul de circulație s-a soldat doar cu pagube materiale.

După ce au identificat conducătoarea auto, polițiștii i-au solicitat să se supună unor teste pentru a determina prezența alcoolului și a substanțelor psihoactive în organism, utilizând echipamentul din dotarea Brigăzii Rutiere. Cu toate acestea, ea a refuzat testarea. Din acest motiv, polițiștii au fost nevoiți să o transporte la sediul INML pentru a-i preleva mostre biologice, dar și aici a refuzat să coopereze.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal” se arată într-un comunicat al Poliției Rutiere.

 

Ana Morodan a scăpat de primul echipaj de poliție, însă a fost oprită din nou

 

După finalizarea formalităților, Ana Morodan a fost eliberată, dar a fost prinsă din nou de un alt echipaj de poliție într-un timp scurt. Conform aceleiași surse, polițiștii au descoperit că șoferița avea permisul de conducere suspendat și era sub influența atât a alcoolului, cât și a drogurilor. Ca urmare, au decis să o rețină pentru 24 de ore.

„Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.”

 

Poliția a dispus reținerea vedetei pentru 24 de ore

 

În plus, polițiștii au efectuat un test cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l de alcool pur în aerul expirat. În urma unui test preliminar cu aparatul DrugTest, a fost descoperită prezența de substanțe psihoactive în organism.

Astfel, influencerița a fost dusă la sediul INML pentru a-i fi prelevate mostre biologice, iar împotriva ei a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de articolul 335 alineatul 2 și articolul 336 alineatul 2 din Codul Penal:

„În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel