Ana Blandiana, solidară cu mișcarea #rezist la târgul de carte de la Leipzig

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Scriitorii români prezenți la târgul de carte de la Leipzig au postat un mesaj pe o rețea de socializare în care anunță că s-au solidarizat cu mișcarea #Rezist. Acești au purtat, pe perioada târgului, insigne galbene cu mesajul #Rezist. "La Leipziger Buchmesse, unde România este în centrul atenției. Împreună arătăm că ne pasă de viitorul României, că ținem la valorile ei, care sunt valori europene, și la valorile democrației", precizează scriitorii. Printre aceștia se află și Ana Blandiana.

 

"Cine mai dorește insigne galbene? Cum, încă nu le aveți?

Scriitorii români sunt solidari cu mișcarea #Rezist. la Leipziger Buchmesse, unde România este în centrul atenției. Împreună arătăm că ne pasă de viitorul României, că ținem la valorile ei, care sunt valori europene, și la valorile democrației. Doar o Românie reprezentată cu cinste în Europa are o faimă bună.

Schriftsteller solidarisieren sich an der Leipziger Buchmesse mit der Protestbewegung #Rezist für eine unabhängige Justiz und ein demokratisches Rumänien", este postarea scriitorilor solidari cu #rezist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel