Ana Birchall, SCANDAL cu Lia Savonea: „Îmi cer eu SCUZE! Nu înțeleg AGRESIVITATEA!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Justiției, Ana Birchall, a declarat la ieșire din sediul CSM, unde s-a amânat pentru a treia oară plenul, că președintele Consiliului are datoria de a rezolva tensiunile dintre membri care există de mai multă vreme și a subliniat că nu înțelege tonul agresiv al Liei Savonea la adresa sa.

„Îmi cer eu scuze pentru ce s-a întâmplat în această dimineață la CSM”, a declarat Birchall, referindu-se la faptul că plenul CSM nu a reușit nici a treia oară validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-șef al Secției Speciale.

Întrebată de relația cu Lia Savonea, ministrul Justiției a spus că nu înțelege „agresivitatea”.

„În realitate, aceste tensiuni există de mai multă vreme și se agravează. Fac apel la președintele CSM de a încerca să găsească un consens și să ieșim din acest impas. În rest nu am ce să comentez, i-am asigurat că ministrul justiției va fi un partener de dialog. Nu prea înțeleg agresivitatea aceasta. Sunt dispusă să las tot ce a fost în trecut. Colaborarea instituțională este absolută normală, firească. Ne putem sfătui oricând. În mine are un partener de dialog, dar agresivitatea și a se spune altceva decât este în realitate sunt lucruri pe care eu nu am de gând să le tolerez. Dacă vă aduceți aminte, data trecută se spunea că Ana Birchall boicotează, când eu duminică vorbisem cu dna președinte, spunându-i că am ședință de Guvern și a zis că nu-i niciun fel de problemă, după care a fost tot scandalul public", a spus Birchall.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel