Amenajează-ți grădina într-un stil la modă - tendințe 2022

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Amenajează-ți grădina într-un stil la modă / Sursa foto: Altrendo Images / Shutterstock.com
Amenajează-ți grădina într-un stil la modă / Sursa foto: Altrendo Images / Shutterstock.com

Grădina...locul care îți poate oferi momentele perfecte de relaxare. Întâlnirile cu familia sau prietenii în serile răcoroase de vară, distracția din timpul verii și momentele în care simți nevoia să te relaxezi, pur și simplu, după o zi încărcată la muncă...toate acestea sunt motive perfecte pentru care trebuie să îți amenajezi grădina. Însă mai mult decât atât, ai posibilitatea de a găsi articolele și accesoriile potrivite pentru a-ți amenaja grădina cu stil. În acest fel, vei beneficia și de toate plăcerile amintite mai sus, și îi vei oferi și acestui loc de lângă casă o imagine frumoasă, în stilul preferat.

Cum alegi articolele potrivite pentru amenajarea grădinii?

 

Ține cont de nevoile pe care le ai – este primul sfat pe care ți l-ar da orice specialist în amenajarea spațiilor exterioare. Într-adevăr, este important să alegi mobilier și accesorii la modă, care să îi ofere acestui loc un aspect estetic deosebit, dar ce folos să fie frumoasă dacă nu îți este utilă? 

Așadar, gândește-te dacă vrei să amenajezi un loc de luat masa sau poți alege doar o mică masă pentru a servi ceva ocazional când stai la discuții cu prietenii, dacă vrei un loc de relaxare doar pentru tine sau dacă obișnuiești să petreci timpul cu familia extinsă sau prietenii sau dacă vrei să depozitezi anumite obiecte pe care le folosești în exterior. 

Alte detalii de care trebuie să ţii cont sunt legate de dimensiuni, materiale, coloristică. Pentru că vorbim de mobilier pentru grădină se recomandă să optezi pentru mese, scaune, banchete, fotolii de grădină şi canapele realizate din metal sau cu sticla supuse unor tratamente speciale, ce le conferă durabilitate sub acțiunea ploilor, a razelor solare sau a vântului. La fel de important este să selectezi perne decorative, saltele sau accesorii realizate din ţesături impermeabile ori pe variantele realizate special pentru a face faţă condiţiilor de exterior.

Din fericire în magazinele de specialitate există o varietate mare de opţiuni, corpuri de mobilier ce pot fi exploatate în cele mai bune condiţii perioade îndelungate. Poţi alege mobilier de grădină în culori deschise ce vor creiona un spaţiu cu aspect aerisit sau pe variantele în nuanţe neutre uşor de integrat indiferent de stilul predominant.

Cum îți poți transforma grădina într-un loc de relaxare cu stil?

 

Relaxarea perfectă în grădină nu este posibilă dacă nu alegi unul dintre modelele de fotolii suspendate pentru grădină. Mai mult decât confort, acestea îți oferă șansa de a-ți amenaja grădina într-un stil la modă, fiind piesa de rezistență a oricărei amenajări exterioare în tendințe. 

Pentru a îmbina utilul cu plăcutul, alege canapele, fotolii și orice fel de mobilier de șezut pentru grădină care respectă caracteristicile de stil. Preferă materiale naturale și desing-uri inedite, culorile deschise sau în tonuri calde și combinațiile neașteptate. 

Decor cu stil cu accesoriile potrivite 

 

Pentru a completa imagina unei grădini cu stil, nu uita de accesoriile de decor potrivite. Lămpi solare cu diverse design-uri, în funcție de tematica aleasă, lumânări sau felinare în locul de luat masa, flori la ghiveci și alte asemenea obiecte îți pot transforma grădina într-un loc de vis, într-un loc în care poți petrece cee mai plăcute momente de relaxare în anotimpul cald și nu numai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel