Ambasadorul Italiei, vizită la cel mai mare producător de utilaje agricole din România

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România, a vizitat fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș, cel mai mare producător de utilaje agricole din România.

Alfredo Durante Mangoni, ambasadorul Italiei în România, a vizitat cel mai mare producător de utilaje agricole din România, fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș. Ambasadorul a fost însoțit de Roberto Sperandio, consulul onorific al Italiei la Arad, de Florin Flavius Chereji, primarul orașului Chișineu-Criș și de Zoltan Biro, viceprimarul orașului. Oaspeții au fost întâmpinați la fabrică de omul de afaceri Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo.

Mirco Maschio le-a prezentat oaspeților fabrica de la Chișineu-Criș, cifrele de vânzări, dar și structura Maschio Gaspardo România.

Fabrica are peste 400 de angajați

 

Investițiile au fost făcute în România începând din 2003, au dus la dezvoltarea unei fabrici cu peste 400 de angajați, cu o cifră de afaceri prevăzută pentru anul în curs de 70 de milioane de euro.

Fabrica Maschio Gaspardo de la Chișineu-Criș este dedicată producției de utilaje agricole, de pregătire a terenului, pluguri, discuri, cultivatoare, scarificatoare, mașini pentru tăiat și recoltat fân și prese de balotat.

Spațiul de producție este de 26.000 de metri pătrați, în care s-au făcut investiții ce țin de robotizare, cu un nivel calitativ foarte ridicat.

Președintele Grupului, Mirco Maschio, a prezentat oaspeților fabrica de la Chișineu-Criș, cifrele de vânzări și structura Maschio Gaspardo România.

Maschio Gaspardo România și-a sporit capacitatea de producție cu 20%, în urma unei investiții finalizate în 2021, care a mărit suprafața fabricii cu peste 5000 mp și a permis dotări cu tehnologii de ultimă oră. Această creștere va permite ca producția să  se ridice la 5000 de echipamente pe an, cu precădere mașini pentru prelucrarea minimală a solului, pluguri și prese pentru baloți rotunzi.

Ambasadorul Alfredo Durante Mangoni consideră că Maschio Gaspardo este o societate care s-a adaptat foarte bine realității din România și este aproape de cerințele pieței.

„Maschio Gaspardo este o societate care a dat dovadă că poate să coaguleze într-un mod omogen componenta tehnologică cu componenta umană. Este o firmă care este aproape de cerințele pieței, care ne face să fim foarte mândri de ceea ce a realizat”

Nu doar bussines, ci și promovarea culturii

 

Mirco Maschio s-a declarat onorat de vizită, le-a arătat oaspeților fabrica și a vorbit și despre relația Grupului său cu comunitatea italiană din România.

"Maschio Gaspardo are o relație foarte strânsă cu comunitatea italiană din România, Ambasada Italiei la București, Consulatul Onorific al Italiei la Arad. Grupul nostru s-a implicat pentru promovarea culturii italiene și a colaborării dintre Italia și România”, a spus Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, potrivit Mediaflux.ro.

Grupul Maschio Gaspardo este un jucător mondial în producția de echipamente de cultivare, însămânțare, fertilizare, tratare a culturilor, întreținere ecologică și echipamente pentru fân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel