Ambasada României în Regatul Unit, anunţ pentru români: Intră în vigoare "The Rule of Six"!

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord anunţă cetăţenii de intrarea în vigoare a noilor reglementări adoptate de autorităţile britanice în contextul pandemiei de coronavirus, printre care şi "The Rrule of Six" (regula celor şase), prin care sunt interzise întâlnirile în grupuri mai mari de şase persoane.

"Nu uitați! De astăzi este în vigoare "The Rule of Six"! Potrivit deciziei Guvernului britanic, nu vor mai fi permise întâlniri în grupuri mai mari de 6 persoane, din cel mult două familii diferite, atât în spații închise, cât și în aer liber.

Persoanele care încalcă această regulă pot fi amendate cu 100 lire sterline, iar în cazul unor sfidări repetate, amenda se dublează de fiecare dată, până la o limită maximă de 3.200 lire sterline, iar în unele cazuri extreme poliția poate face și arestări.

Excepții de la această măsură: școlile, locurile de muncă, barurile, restaurantele, lăcașurile de cult, evenimentele sportive (dar fără spectatori și în condiții stricte) și familiile mai numeroase de 6 persoane.

Informații suplimentare la: https://www.gov.uk/government/news/coronavirus-covid-19-what-has-changed-9-september", se arată pe pagina Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel