Alexandru Cumpănaşu : "Nu mă mulţumeşte că a recunoscut crimele şi va fi pedepsit"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei, a declarat, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe fata de 15 ani, că va contimnua lupta pentru a îndepărta din sistem toţi corupţii şi incompetenţii.

"Nu există confirmarea ADN, dar recunoaşterea faptelor de acest nenorocit, duce spre conturarea uciderii Alexandrei. Va fi o luptă pe care o voi duce duce singur sau cu oricine pentru a târâi pe jos toţi şefii de inspectorate, toţi procurorii, judecătorii, STS, de a investiga în fiecare judeţ câţi nermernici mai sunt de a reforma sistemul. Bănuiam că s-a întâmplat acest lucru şi nu mă mulţumeşte că a recunoscut crimele şi va fi pedepsit", a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României. 

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, şi-a recunoscut, în urmă cu puţin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. 

 

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, conform Mediafax.ro.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel