Alex a murit înecat vrând să se salveze din TIR-ul cuprins de flăcări. Venise din AUSTRIA. Avea doar 27 de ani

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Alex, tânărul din Prahova care a murit înecat în râul Olt după ce TIR-ul în care se afla a luat foc avea doar 27 de ani. Muncea ca să își construiască o casă, fiind căsătorit de doar 7 luni. El venea din Austria, urmând să descarce marfa lângă Ploiești, la unul din magazinele unui lanț austriac. 

Un cumplit accident de circulaţie a avut loc miercuri de dimineaţă pe DN1, la Bradu. Cabina unui camion a fost cuprinsă de flăcări imense după ce a lovit un cap de pod, rămânând suspendată deasupra Oltului. Unul dintre cei doi şoferi din echipaj, cel care era pe locul din dreapta, a fost căutat ore în şir în râul Olt, unde a căzut după impact.

După ore întregi de căutări, trupul lui Alex a fost scos fără viaţă din Olt. Anchetatorii iau în calcul două ipoteze cu privire la decesul său. Când TIR-ul a lovit capul de pod și apoi a luat foc, la volan se afla un șofer de 33 de ani din București, iar pe locul din dreapta se afla Alex, șoferul pe care tocmai îl schimbase. 

Pentru că ei doar ce făcuseră schimbul, se crede fie că Alex se afla pe locul din dreapta, fără centură și astfel a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului, fie,  în încercarea de a ieși din cabina incendiată, a căzut în râu. Cum cabina TIR-ului era suspendată peste pod, iar afară era noapte, acesta nu ar fi putut conștientiza pericolul.

Alex era originar din Teleaga, județul Prahova și era căsătorit de doar 7 luni.  Făcea curse externe visând să adune banii pentru a-şi construi o casă. Avea 27 de ani şi venea din Austria, urmând să descarce marfa din camion lângă Ploieşti. TIR-ul transporta produse lactate, iar marfa trebuia descărcată la unul din magazinele unui lanţ austriac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel