ALERTĂ: Toți românii care au primit ACEST SMS trebuie să știe asta. Puteți pierde MULȚI BANI

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un SMS trimis aparent de retailerul Altex, prin care sunteți anunțați că ați câștigat un laptop Lenovo şi al sumei de 10.000 de euro vă poate în pericol de a pierde mulți bani.

Mai multe persoane au primit SMS-uri prin care erau anuntate ca sunt beneficiarii unor premii, constând în laptopuri de ultimă generație și sume consistente de bani, din partea Altex. Mesajul sună în felul urmator: "Felicitari! Altex v-a desemnat castigatorul unui laptop Lenovo si suma de 10.000 de euro. Pentru informatii apelati la acest numar de telefon", transmite Romania tv.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atrage atenţia tuturor contribuabililor asupra unei posibile fraude prin SMS care are loc zilele acestea, cărora li se cere în numele Fiscului date personale şi completarea unui formular.

Unii dintre cei care au primit aceste mesaje si-au dat seama ca SMS-urile fac parte din capitolul escrocherie "premiu – apel telefonic". Cei care au mai trecut prin astfel de experiente sustin ca aceste conversatii telefonice interminabile si neverificate sunt de fapt o noua metoda prin care escrocii incearca sa convinga oamenii sa furnizeze datele personale, respectiv codul numeric personal si sa piarda niste bani pentru a primi asa-zisul premiu.

Numele retailerului Altex a mai fost implicat in alte situatii in care clientii erau inselati prin intermediul mesajelor primite.

(w460)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel