ALERTĂ: Românul care și-ar fi DECAPITAT iubita de doar 17 ani, CĂUTAT GENERAL. Polițiștii cer sprijinul populației

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Iubitul tinerei românce găsite decapitată în satul Șotrile din Prahova este căutat de polițiști. Oamenii legii fac apel la populație pentru -ai da de urmă tânărului de 29 de ani. Cei doi aveau împreună un copil de trei ani.

Poliţiştii din Prahova fac apel la populaţie pentru găsirea bărbatului suspectat că şi-ar fi ucis concubina în vârstă de doar 17 cu un topor.

„Faţă de numitul Marin Laurenţiu, în vârstă de 21 de ani din Şotriile, Plaiul Câmpinei, sunt indicii că ar fi autorul unei infracţiuni de omor, victimă fiind concubina acestuia, o tânără de 17 ani, cu care locuia împreună”, a transmis, duminică, IPJ Prahova.

Poliţiştii fac apel la sprijinul populaţiei: „Persoanele care pot oferi detalii despre persoana căutată, sunt rugate sa apeleze numarul unic de urgenta 112 sau cea mai apropiata unitate de politie”, au mai transmis poliţiştii.

 Fata de 17 ani locuia în casa iubitului ei din comuna Șotrile din Prahova, iar cei doi au împreună un copil de trei ani şi jumătate. Tânăra a fost găsită fără suflare chiar de bunica individului.

Citește și: O ROMÂNCĂ de doar 17 ani a fost DECAPITATĂ de iubit. Criminalul a FUGIT și este CĂUTAT de polițiști

 

Sâmbătă, la ora 16:08, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112, despre faptul  că pe raza comunei Şotrile, sat Rudari, o femeie este decedată în locuinţă.

Poliţiştii au găsit la adresa indicată cadavrul unei tinere de 17 ani, care prezenta o plagă la nivelul gâtului.

S-a ajuns la această tragedie din cauza geloziei, susţin apropiaţii. Victima şi-a părăsit la un moment dat iubitul pentru un alt bărbat, dar de teamă s-a întors acasă. Însă tânărul nu ar fi uitat episodul, după cum povestesc rudele fetei.

În cauză, a fost sesizat Tribunalul Prahova şi se efectuează cercetarea la faţa locului sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Totodată, au fost constituite echipe de căutare, împreună cu câini de urmă, la care sunt angrenaţi şi jandarmii,  în vederea depistării persoanei bănuite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel