ALERTĂ: O fetiță de 13 ani din România, răpită de UNCHIUL ei. Avea o PASIUNE BOLNAVĂ pentru ea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Daria Maria Puica, o minoră de 13 ani din Cluj, este dispărută. Autoritățile au emis un mesaj „ALERTĂ! Răpire copil!“, după ce s-a aflat că fata ar fi fost luată de unchiul ei, Marian Cosmin Almas de 27 de ani, care avea o pasiune bolnavă pentru fetiță.

Daria Maria Puica, o minoră de 13 ani din județul Cluj, a dispărut ieri de acasă și nu s-a mai întors. Pentru că fata nu a mai luat legătura cu familia sa, părinții i-au raportat dispariția la Poliție. Ultima dată ea a fost văzută în apropierea unui magazin din localitate.

Astăzi autoritățile au  emis un mesaj de „Alertă! Răpire copil“ după ce s-a aflat că  fata din comuna Vultureni, a fost răpită de unchiul ei care ar fi făcut o pasiune bolnăvicioasă pentru ea. 

Acesta se numește Marian Cosmin Almas și are 27 de ani, iar oamenii legii au indicii să creadă că bărbatul are legătură cu acest caz de dispariție.

După apelul părinților săi la 112, mai mulți polițiști și jandarmi au căutat-o, în cursul nopţii de duminică spre luni, în zona localităţii de domiciliu. Astfel, în această după-amiază, poliţiştii din Cluj au activat sistemul 'Alertă, răpire copil!', după ce au ajuns la concluzia că unchiul său ar putea fi implicat în dispariția fetei.

Potrivit poliţiştilor, citați de stiridecluj.ro, fata era îmbrăcată cu pantaloni de tip colanţi, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) şi în picioare avea pantofi sport.

Sistemul „Alertă răpire copil” și dispeceratul de urgență „Dispariție minor” au fost instituite în urmă cu puțin timp, ca răspuns la modul dezastruos în care s-a desfășurat ancheta în cazul dispariției de la Caracal a Alexandrei Măceșanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel