ALERTĂ maximă! Polițiști, jandarmi, câini, un elicopter în căutarea celui care a ÎMPUȘCAT un POLIȚIST, în județul Timiș

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Căutările pentru descoperirea fugarului, intrerupte ieri, chiar înainte de miezul nopții, au fost reluate astăzi în zori. Trupe speciale, echipaje însoțite de câini care pot lua urma, elicoptere și drone cu termoviziune, alături de zeci de jandarmi și polițiști, scotocesc zona în care a fugit acesta, informează Realitatea.

Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

„Facem precizarea că persoana în cauză, Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, cu vegetație deasă, fiind în continuare căutat cu forțe consistente. Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri corespunzătoare pentru sprijinirea polițiștilor aflați în acțiune la nivel teritorial în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză. Au fost trimiși specialiști din cadrul Direcței de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică și Serviciului de Intervenții și Acțiuni speciale din cadrul IGPR pentru a oferi sprijinul necesar.

Citește și Carmen Dan, MESAJ după ce un polițist a fost ÎMPUȘCAT la datorie, în județul Timiș

De asemenea s-a dispus angrenarea unităților de poliție teritoriale limitrofe, cu efective suplimentare, câini de urmă și alte mijloace, precum și altor structuri ale poliției române de specialitate, cum ar fi cele de operațiuni speciale sau cele de combatere a criminalității organizate. Totodată s-a solicitat sprijin de la celelalte și de la celelalte efective ale Ministerului Afacerilor Interne, respectiv Inspectoratul General de Aviație, carte ne-a pus la dispoziție un elicopter pentru a survola zona, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române”, a declarat comisarul Șef de Poliție Florian Dragnea, adjunctul Inspectorului General al Poliției Române.

 

Cine este polițistul împușcat în plină stradă în Timiș

 


Vă reamintim, totul s-a întâmplat duminică după-amiază. Polițiștii urmăreau un bărbat care a fugit cu mașina din Timișoara către Izvin. Polițiștii au cerut ajutorul colegilor de la Recaș, care l-au găsit într-o casă.

Citește și Poliţist ÎMPUŞCAT la datorie, în judeţul Timiş. Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei

Oamenii legii au înconjurat locuința în care se afla omul, dar acesta a sărit pe o fereastră cu arma în mână și a tras două focuri asupra polițistului care era în apropiere. Gloanțele l-au lovit pe polițist în piept și în gât, iar acesta a căzut la pământ. Omul lovit de gloanțe și-a dat ultima suflare în brațele medicilor care încercau să îl resusciteze.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel