Poliţist ÎMPUŞCAT la datorie, în judeţul Timiş. Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un poliţist de 43 de ani a fost împuşcat mortal în zona gâtului, duminică după-amiaza, pe raza localităţii timişene Izvin, în timp ce se afla într-o misiune de prindere a unui tâlhar dat în urmărire naţională, pentru că avea de executat o condamnare, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare. Atacatorul este, în continuare, căutat de poliţişti. Între timp, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru familia îndoliată.

Asupra agresorului poliţistului ucis în misiune în judeţul Timiş, duminică, au fost trase trei focuri de armă, atacatorul, care nu a fost prins, fiind în continuare înarmat, a anunţat adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, Florian Dragnea.

Acesta a explicat că atunci când bărbatul a ieşit din casă, a început să execute focuri de armă nimerindu-l astfel de poliţist. Apoi recidivistul ar fi fugit câteva sute de metri şi a intrat într-un alt imobil. Acolo ar fi ameninţat locatarii pentru a îi da cheile unei maşini cu care apoi a încercat să fugă.

 

Poliţistul decedat avea o vechime de 20 de ani

 

La acest moment, spune Dragnea, unul dintre ofiţerii Serviciului urmăriri a executat trei focuri de armă către maşina în care se afla agresorul, iar acesta a fost rănit, cel mai probabil în zona umărului. Bărbatul a părăsit vehiculul şi a fugit pe jos în zona de vegetaţie a localităţii unde s-ar ascunde şi în prezent.

Despre poliţistul decedat, oficialul IGPR a mai arătat că avea o vechime de 20 de ani în câmpul muncii. 

 

Şeful statului transmite condoleanţe

 

Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei poliţistului din judeţul Timiş care şi-a pierdut viaţa duminică, din cauza unor răni prin împuşcare, în timp ce se afla la datorie.

"Preşedintele României, Klaus Iohannis, îşi exprimă profundul regret pentru tragicul incident petrecut duminică, 2 iunie a.c., în judeţul Timiş, în urma căruia un poliţist român, aflat la datorie, şi-a pierdut viaţa din cauza unor răni prin împuşcare. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei îndurerate şi are deplină încredere că organele abilitate vor depune toate eforturile astfel încât făptuitorul să fie urgent prins şi deferit justiţiei. Preşedintele României este cu gândul alături de toţi cei care îşi pun viaţa în pericol, în timpul misiunilor pe care le au de îndeplinit, pentru a fi în slujba cetăţenilor României", se afirmă într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, difuzat duminică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel