UPDATE: Alertă într-un centru comercial din București. Zeci de persoane, evacuate după ce a fost depistat un dispozitiv periculos

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Alertă într-un centru comercial din București. O persoană a sesizat un dispozitiv periculos
Alertă într-un centru comercial din București. O persoană a sesizat un dispozitiv periculos

O persoană a sesizat sâmbătă prezența unui dispozitiv periculos într-un centru comercial din București.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au fost alertați de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezența unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din sectorul 1.

Polițiștii au dispus evacuarea persoanelor aflate în centrul comercial. Pirotehniștii fac cercetări specifice.

”În urma unui email anonim prin care a fost primită o amenințare cu bomba la un mall din sectorul 1, pirotehniștii Serviciului Român de Informatii s-au deplasat la fata locului impreuna cu echipele Politiei Romane. Se derulează investigații specifice”, se precizează într-un comunicat.

 

UPDATE ORA 15.23 Alarma privind amplasarea unui dispozitiv periculos, sâmbătă, în mall-ul din Băneasa, s-a dovedit a fi falsă.


Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, în urma verificărilor efectuate de specialiştii pirotehnicieni, nu a fost identificată nicio situaţie de pericol.

"Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1", a informat DGPMB.

În urma alertei, s-a dispus evacuarea persoanelor aflate în interiorul complexului comercial.

"În urma primirii unei alerte cu bombă, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil. (...) Ne cerem scuze pentru disconfortul şi neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City", se arăta într-un comunicat al companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel