ALERTĂ în Spania! Vremea rea a făcut 4 VICTIME. Inundațiile continuă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Intemperiile au făcut patru victime în două zile în regiunea Asturia (nord-vestul Spaniei), unde era încă valabilă joi o alertă de inundaţii, au informat serviciile de urgenţă regionale, citate de AFP.

Potrivit diverselor comunicate de presă emise de către acestea, un bărbat în vârstă de 70 ani a murit joi, după ce vehiculul său a căzut într-o râpă de 50 de metri, după ce o porţiune de şosea s-a prăbuşit, în timp ce un altul, de 62 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce pe maşina sa au căzut pietre.

De asemenea, în noaptea de miercuri spre joi, un bărbat de 42 de ani a murit după ce maşina sa a părăsit carosabilul şi a căzut în gol 500 de metri, potrivit aceleiaşi surse. O a patra victimă - un bărbat de 41 de ani - a fost descoperită de pompieri într-un râu, după ce fusese dată dispărută de miercuri.

"Asturia e în doliu. Patru morţi din cauza ploilor abundente din ultimele zile", a declarat pe Twitter Adriana Lastra, deputată de Asturia şi preşedintă a grupului socialist din parlament.

Autorităţile din Asturia au anunţat pe Twitter că spitalul din satul Arriondas a fost evacuat, iar cei 38 de pacienţi internaţi au fost transferaţi în alte centre de tratament din cauza ploilor abundente.

De asemenea, potrivit autorităţilor locale, "inundaţiile au dus la suspendarea cursurilor" în şcolile din mai multe localităţi.

Circulaţia unor trenuri a fost, de asemenea, întreruptă din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit administratorului infrastructurii feroviare, Adif.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel