Alertă în Insulele Canare! Pescar român, căutat în apele Oceanului Atlantic

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter.  REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIG
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter. REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIGION)
Două elicoptere, scafandri, salvatori maritimi și polițiști de la Guardia Civil desfășoară o amplă operațiune de salvare a tânărului de 36 de ani.

 

Două elicoptere, salvamari, scafandri, echipaje de salvatori maritimi și polițiști de la Guardia Civil desfășoară o amplă operațiune de salvare a unui tânăr de 36 de ani de origine română, dispărut fără urmă în adâncurile Oceanului Atlantic.

 

 

Pescarul a fost dat dispărut sâmbătă, 11 noiembrie, în jurul orei 16 și 40 de minute. Centrul de Coordonare a Situațiilor de Urgență și Salvare  (CECOES)  a Guvernului Insulelor Canare a început încă de ieri căutările, însă fără succes. Astăzi, două elicoptere și un hidroavion au survolat din nou Coasta Arucas în zona Punta Ramirez.

 

 

La operațiunile de căutare au participat și efective ale Poliției Locale din Arucas, Guardia Civil și Protecția Civilă cât și echipaje de pompieri din cadrul Serviciului de Urgență din Gran Canaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel