Alertă cu bombă într-un avion de pasageri, în drum spre Londra: Peste 200 de oameni au aterizat de urgență, aeroportul închis

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Un turist și-a făcut un selfie în avion cu un terorist în timpul unui zbor - FOTO
Un turist și-a făcut un selfie în avion cu un terorist în timpul unui zbor - FOTO

Un avion care zbura spre Londra, cu peste 200 de persoane la bord, a aterizat de urgență pe aeroportul Paderborn din Germania după o amenințare cu bomba. 

Avionul de pasageri cu peste 200 de persoane la bord era pe drum din Polonia către Marea Britanie și a aterizat neprogramat la Paderborn din Germania.

Cei 199 de pasageri și 7 membri ai echipajului au fost cazați în hotelurile din zonă, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului.

Aparatul ar trebui să continue să zboare în această seară spre destinația programată din Londra, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Alertă cu bombă într-un avion cu 400 de persoane: „O să-l fac să explodeze!”

 

Nu s-au găsit articole suspecte

 

Potrivit poliției, avionul a decolat de la Poznań, Polonia, duminică seara și a aterizat pe aeroportul Paderborn/Lippstadt în jurul orei locale 22:05, la instrucțiunile companiei aeriene în cauză.

Potrivit poliției, nu au fost găsite obiecte suspecte în timpul percheziției Airbus A321 al unei companii aeriene maghiare. Au fost folosiți și câini dresați special.

Avion cu pasageri, escortat de avioane militare, după o amenințare cu bombă: Armata a fost „mobilizată imediat”

 

Aeroportul a fost din nou închis dimineața 

 

O purtătoare de cuvânt a poliției a declarat că referirea la amenințarea cu bombă a venit de la controlul traficului aerian polonez. Amenințarea a fost primită la telefon. Cauzele sunt încă neclare până la ora difuzării acestei știri.

Aeroportul a fost redeschis luni dimineața devreme. La ora șapte, un avion de la Paderborn în direcția Munchen a demarat conform programului, după cum a confirmat purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Panică în România. Amenințare cu bombă la bordul unui avion cu sute de pasageri 

 

Vezi și

 

Alertă cu bombă într-un avion Ryanair, azi-noapte. 160 de pasageri, forțați să aterizeze la Berlin

 

Un avion al companiei Ryanair care zbura de la Dublin la Cracovia a fost obligat să aterizeze la Berlin, în urma unei alerte cu bombă, înainte să îşi poată continua zborul.

„Măsurile de securitate ale poliţiei s-au încheiat fără a fi detectat niciun pericol”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei berlineze.

„Pasagerii au putut să-şi reia zborul către Polonia la bordul unui aparat de rezervă”, a adăugat ea, fără a oferi mai multe detalii cu privire la motivele alertei.

Potrivit cotidianului Bild Zeitung în special, a fost o ameninţare cu bomba, care s-a dovedit a fi neîntemeiată.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel