ALERTĂ cu BOMBĂ în Marea Britanie. London Bridge, EVACUAT: „Vă rugăm să evitați zona!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
ALERTĂ cu BOMBĂ în Marea Britanie. London Bridge, EVACUAT „Vă rugăm să evitați zona!”
ALERTĂ cu BOMBĂ în Marea Britanie. London Bridge, EVACUAT „Vă rugăm să evitați zona!”

Alertă cu bombă în Marea Britanie. London Bridge a fost evacuat.

Panică printre oamenii care se aflau luni seară pe London Bridge, pe fondul unei alarme emise de autorități despre o bombă neexplodată din al Doilea Război Mondial.

Poliția a înconjurat zona în timp ce mii de londonezi și-au au părăsit locurile de muncă pentru a se pune la adăpost. Oamenii au fost avertizați să evite zona din campusul St Guy’s.

Drumurile au fost închise, iar traficul a fost deviat din zonă. Poliția a confirmat că ofițerii au fost chemați la fața locului la ora 16.45.

„Ofițerii au fost chemați să intervină la o bombă neexplodată din al Doilea Război Mondial aflată pe un șantier. A fost mobilizat un cordon de siguranță. Traficul este deviat și drumurile închise. Vă rugăm să evitați zona. Experții sunt la fața locului”, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit standard.co.uk.

 

 

„Întoarce-te în clădire și stai departe de ferestre!”

 

Michael Brown, care a văzut agitația în timp ce se întorcea de la serviciu, a spus că un ofițer i-a spus că investighează un pachet suspect.

„Am ajuns în jurul orei 17.50 și podul era deja închis. Era o prezență mare a poliției la fața locului. Am vorbit cu ofițerul care mi-a spus că există un pachet suspect în partea de sud, care a necesitat închiderea podului și a stației London Bridge. În acel moment, am decis să merg până la Waterloo pentru a ajunge acasă, dar pe drum am văzut un convoi de cinci sau șase ambulanțe care se îndreptau dinspre Cannon Street spre pod”, a spus Michael.

O altă persoană a scris pe Twitter: „Nu sunt sigură ce se întâmplă, dar poliția mi-a spus: întoarce-te în clădire și stai departe de ferestre!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel