Alegeri 2019. Cristina Țopescu spune ce partid VA VOTA. S-a răzgândit

Narcis Popa |
Data publicării:
Cristina Țopescu
Cristina Țopescu

Deși la ultimele alegeri Cristina Țopescu spune că a votat cu USR-ul, la cele europarlamentare din acest an spune vă va avea altă opțiune de vot. 

"Astazi a fost o zi grea pentru mine. Si e inca, nu s a sfarsit. Nu că cele care s au scurs de un an incoace ar fi fost unele fericite. Sunt rani cu care inveti sa traiesti mai greu. Azi, la un an de la plecarea tatalui meu, am luat o decizie. 

Eu am votat in 2016 cu USR, am acordat credit unor oameni noi, deci USR si datorita votului meu e in Parlament. Am cunoscut multi membri USR, multi dintre ei imi inspira incredere si o sa i sustin in continuare, daca nu mi vor insela asteptarile, deci nu neconditionat. Deocamdata am oarecari dezamagiri in ce priveste incapacitatea opozitiei de a fi unita, de a intelege momentul crucial pe care l traim si pericolele care se prefigureaza tot mai clar. Daca nu reusesc sa priceapa că, dincolo de ego ul si ambitiile lor, acum trebuie sa inceteze cu orice fel de atac unii impotriva altora sau impotriva presedintelui, că acum trebuie sa actioneze unit, deci si coerent, noi, romanii, ma tem ca nu i vom mai ierta.Vor pleca tot mai multi romani din tara, iar cei ramasi, intr o zi, nu vor mai iesi la vot. Nu va merge la infinit votarea raului mai mic, frustrarile se acumuleaza si la un moment dat oamenilor nu le va mai păsa, orice-ar fi. Ăsta va fi sfarsitul nostru ca nație, vom deveni ceea ce incercam sa nu devenim, adica doar o populatie. Sau poate, daca generațiile care vin vor fi mai determinate, in loc sa plece ei afara, ii vor goni ei pe cei care conduc tara asta in bataie de joc. Nici asta nu i exclus.
Pentru că tatal meu a fost un membru al Partidului National Liberal, pentru el, in memoria lui, VOI VOTA, LA ACESTE ALEGERI, PNL. Ii datorez asta si ii spun: sper sa nu te fi inselat, totusi, cand ai ales sa fii membru al acestui partid. Nu toti membrii lui ii fac cinste, dar sper ca sunt mai multi cei buni si corecti si ca, de ceilalti, PNL va continua sa se curețe!
Votez cu PNL, dar sunt alaturi de toate partidele din opozitie mânate de dorința de a face ceva bun pentru țara asta si nu de interese personale sau de grup.Vom vedea care vor fi acelea, nu mai suntem dispusi sa fim indulgenți, am fost si iata unde am ajuns!", este mesajul Cristinei Țopescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel