Al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu COVID-19

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un al doilea angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus. Acesta a intrat în comtact cu polițistul din penitenciar testat pozitiv în 17 aprilie.

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), angajatul confirmat cu COVID-19 miercuri face parte din grupul de contacți ai polițistului depistat pozitiv în 17 aprilie.

„Cel de-al doilea angajat confirmat pozitiv la Penitenciarul Giurgiu face parte din grupul de contacţi, în număr de 16, atribuit cazului. Acesta nu a exercitat atribuţii de serviciu în spaţiul de deţinere şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate", a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Până acum, cu execepţia celor două cazuri de angajaţi confirmaţi, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Penitenciarul Giurgiu.

Toţi contacţii au fost testaţi şi rezultatele sunt în aşteptare.

"Reamintim faptul că deţinutul identificat contact al angajatului confirmat pozitiv în data de 17.04.2020 a fost testat şi rezultatul obţinut a fost negativ", mai arată ANP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel