Aeroportul Castellón, Spania mărește numărul de zboruri către București, România în sezonul estival

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:

Aeroportul Castellón consolidează rutele către București și Katowice. Cele două destinații încorporează o a treia frecvență săptămânală.

Începând din această săptămână, aeroportul Castellón consolidează rutele către București și Katowice, operate de compania aeriană Wizz Air, prin adăugarea, în ambele cazuri, a unei a treia frecvențe săptămânale.

Ruta către capitala României este cea cu cel mai mare număr de pasageri de pe aeroportul Castellón. În cazul rutei spre București, pe lângă legăturile actuale de luni și vineri, se va adăuga o a treia, în zilele de joi, care va fi operațională până la 21 septembrie.

Vezi și: „Românii nu se amestecă cu alte naționalități; tind să fure bijuterii și bani“: Un ofițer de poliție din Spania dezvăluie tipologia infractorilor

 

Ruta București - Castellón a generat cei mai mulți pasageri în 2022



Ruta București, care are un caracter anual, este strategică pentru aeroportul Castellón și a fost cea care a generat cei mai mulți pasageri în exercițiul financiar 2022, cu aproape 35.000 de pasageri. Până acum, în acest an, a transportat deja aproape 20.000 de persoane.

Pe de altă parte, conexiunea de vară Castellón-Katowice, operată tot de Wizz Air, mărește numărul de frecvențe săptămânale la trei, operând din această săptămână în zilele de marți, joi și duminică.

 

Aeroportul din Castellón are 11 rute în actualul sezon estival



De asemenea, din luna iulie, aeroportul Castellón va consolida ruta spre Londra, gestionată de Ryanair, prin încorporarea unui al patrulea zbor săptămânal duminica, care se va adăuga celor actuale de luni, miercuri și vineri.

Aeroportul din Castellón are în funcțiune unsprezece rute regulate în actualul sezon estival, care fac legătura cu Londra, Roma, Dublin, Porto, Bruxelles, Budapesta, București, Düsseldorf, Katowice, Madrid și Sevilla, conform presei spaniole. 

 

------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al citiorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel