Aeronava care a aterizat de urgență la Timișoara a plecat spre Madrid. O pasageră, confirmată cu COVID

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
avion_in_zbor
avion_in_zbor

O aeronavă a companiei Tarom a aterizat de urgență pe Aeroportul Timișoara, după ce unei femei, pasager în cursa aeriană București – Madrid, i s-a făcut rău și a leșinat în timpul zborului.

 

Azi, în jurul orei 10.00, ”o cursa aeriană a companiei Tarom ce zbura pe ruta București-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat la Timișoara, pentru o urgență medicală intervenită la unul dintre pasageri”, au transmis reprezentanții Aeroportului Timișoara.

Femeia în vârstă de 65 de ani locuiește de 17 ani în Spania și venise în România pentru a participa la înmormântarea unei rude. În timpul zborului spre Madrid a leșinat, astfel că piloții au cerut permisiunea de aterizare pe cel mai apropiat aeroport.

Odată coborât avionul la Timișoara, pe pistă a intervenit rapid un echipaj al Ambulantei. Femeia și-a revenit și i s-a făcut un test rapid de COVID care a ieșit pozitiv. Medicii însă suspectează și un infarct, astfel că pacienta a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal pentru investigații. În jurul orei 14.30 au sosit rezultatele testării COVID pentru pasagera de 65 de ani. Aceasta a fost confirmată cu coronavirus și de analiza PCR. Femeia a fost internata la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara unde primește tratament. Infarctul nu a fost confirmat.

Pasagerii din cursa de Madrid au fost debarcați. Aeronava a fost dezinfectată înainte de a-și continua drumul spre Spania. Ulterior, pasagerii și-au putut continua drumul

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel