Adrian Oroș a acordat primul ajutor la un accident: „Ministrul a sărit să-l descarcereze pe șofer”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură video Gândul
Sursa foto: captură video Gândul

Ministrul Agriculturii, Adrian Oroș, aflat într-o deplasare în județul Buzău, s-a oprit să ofere primul autor unei victime încarcerate în urma unui accident rutier.

Potrivit agendei publicate pe Facebook, ministrul Agriculturii, Adrian Oroș, are azi mai multe întâlniri în județul Buzău.

„Ministrul era spre final de vizită, făcea poze cu fermirii după ce a răspuns la întrebările lor şi la un moment dat, la 50 – 60 de metri de locul unde eram, s-a întâmplat un accident, o bubuitură. Practic, două maşini s-au ciocnit. Ministrul a sărit să ajute, să-l descarcereze pe acel şofer, din fericire era un singur cetăţean în maşină, şoferul”, a povestit Cosmin Florea, directorul Direcţiei Agricole Buzău, potrivit News.ro.

„Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul pe DN2E85 din direcția Vrancea către Buzău, în afara localității Oreavul, o șoferiță de 34 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Valcelele.

În urma coliziunii, șoferul de 36 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările”, transmite Poliția.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel