Adrian Năstase, după acuzaţiile la adresa lui Klaus Iohannis: "Nu am spus PLAGIAT. Sunt MĂGULIT"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Adrian Năstase revine asupra declaraţiilor sale şi spune că preşedintele Klaus Iohannis nu a "plagiat" tema sa de campanie şi se simte "măgulit" că un candidat îi "preia" ideea din 2004. Acesta susţine că totuşi această temă de campanie i s-ar fi potrivit mai bine Vioricăi Dăncilă.

"N-am folosit termenul de plagiat, pentru că sunt extrem de măgulit că după 15 ani un candidat la prezidențiale preia tema principală de campanie, iar cartea pe care am publicat-o și care există pe site-ul meu este o dovadă că în perioada 2002-2004, practic acea teamă era una principală care avea un anume sens, România intrase deja în NATO, finalizase negocierile cu Uniunea Europeană, căutam un nou model pentru viitor și atunci formula de ”România Normală”, normalitatea ca stare are acest obiectiv de a prezenta un sens viitor.

Citeşte şi: Oreste, Atac dur la Adrian Năstase. Singurul care te-a copiat a fost Dragnea. Râmâi unul dintre cele mai SINISTRE personaje 

Iohannis cunoștea acest lucru. E adevărat el atunci nu a ales această idee, ci a ales să îl voteze pe Traian Băsescu, iar ceea ce e mai ciudat pentru mine că după 5 ani, după o perioadă foarte complicată, pentru al doilea mandat, Iohannis vine și ne propune o Românie normală, în timp ce toate tricourile din jurul lui vorbesc despre o Românie altfel.

Consider însă că e o temă nepotrivită pentru Iohannis, i se potrivea mai bine premierului Dăncilă", a spus Adrian Năstase, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel