Oreste, Atac dur la Adrian Năstase. Singurul care te-a copiat a fost Dragnea. Râmâi unul dintre cele mai SINISTRE personaje

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Oreste Teodorescu a lansat un atac dur la adresa lui Adrian Năstase, după ce fostul premier l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis ca i-a furat tema de campanie din 2004. 

"Ia uite ce slobozește sinucigașul ratat: “Am constatat ca unul dintre candidatii la prezidentiale – Klaus Iohannis – a preluat tema mea principala de campanie, de la alegerile pentru prezidentiale, din 2004.Tema preocuparii pentru „normalitate” a fost prezentata in numeroase documente si conferinte pe care le-am sustinut in perioada 2002-2004...”

Pai, Tovarășe Nastase, normalitate nu înseamnă sa conduci țara ca pe o feuda și sa consideri bugetul țării, Pușculița personală cum ai făcut tu de ai ajuns sa te bucuri ca scapi săpunul pe jos la Pușcărie! Cum poți sa crezi ca este cineva interesat de moștenirea ta oribila? Rămâi unul dintre cele mai sinistre personaje ale istoriei! Singurul care te-a copiat a fost Dragnea și exact ca tine a ajuns, printre zăbrele, numai ca lui nu-i place sa mai doarmă cu cineva in pătuț..." este mesajul lui Oreste Teodorescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel